iPhone 12 Pro Max’in kameraları çok daha iddialı olacak

iPhone 12 3D kamera kullanımı1

iPhone 12 Pro Max sayesinde Apple’ın bir kez daha zirveye oynaması bekleniyor. İşte muhtemel amiral gemisi hakkında kesin olmayan son detaylar.

iPhone 12 Pro Max, oldukça gelişmiş bir kamera sistemine sahip olacak. Genellikle Apple ürünleriyle ilgili yaptığı tahmin ve analizlerle adından söz ettiren Ming Chi-Kuo, önümüzdeki eylül ayında tanıtılması beklenen yeni amiral gemisi modelin kamera tarafıyla ilgili bazı bilgiler verdi.

Kuo’nun belirttiğine göre iPhone 12 Pro Max ‘in arka kamera sisteminde bazı ciddi düzenlemelere gidilecek. Özellikle de ana kamera için yeni ve daha gelişmiş bir görüntü sabitleme (OIS) sisteminin kullanılacağından bahsedilmiş, ki geçtiğimiz aralık ayında da bu yönde söylenti bilgiler gelmişti. Bu yeni sistem, şu anki güncel iPhone’larda kullanılan sisteme kıyasla daha iyi çekim imkânları sunabilecek.

iPhone 12 Pro Max'in kameraları çok daha iddialı olacak

Ek olarak, iPhone 12 Pro Max’in ana kamerasında bu kez daha büyük bir sensörün kullanılacağı, yeni bir 3D ToF kamera sayesinde de portre fotoğraflar ve artırılmış gerçeklik uygulamaları için yeni fırsatların doğabileceğinden bahsediliyor.

Tabii ürün için başka söylenti detaylar da var. Örneğin, 6.7 inç değerdeki ekranın 120Hz değerinde olması ve bu sayede görüntüleri çok akıcı şekilde sunabilmesi mümkün. Ekran teknolojisi olarak da OLED kullanılacağı söyleniyor.

Normal olarak A14 Bionic çip, 6GB RAM ve 5G bağlantısı gibi beklentiler de var. Yeni detaylar oldukça paylaşacağız.

Razer DeathAdder v2 gaming mouse ve Razer Cynosa Lite gaming klavye