iPhone 13 altı farklı renk seçeneğiyle gelecek!

iPhone cihazları için yeni bir detay daha ortaya çıktı

Apple’ın önümüzdeki hafta tanıtacağı iPhone modellerine ilişkin yeni bilgiler ortaya çıktı. Sızdırılan bilgilere göre iPhone 13’te 6 farklı renk seçeneği bulunacak. İşte detaylar.

iPhone 13 altı farklı renk seçeneğiyle gelecek. Akıllı telefon pazarındaki popüler isimlerden biri olan Apple önümüzdeki günlerde yeni bir etkinlik gerçekleştirecek. 14 Eylül’de gerçekleşmesi beklenen etkinlikte iPhone 13 modelleri ilk defa görücüye çıkacak. Muhtemelen Apple bu yıl da geçtiğimiz yıl olduğu gibi 4 farklı iPhone modeliyle karşımıza çıkacak. Bu modellerin iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max ve iPhone 13 mini olması bekleniyor.

Peki yeni çıkacak olan iPhone modellerinde hangi renk seçenekleri bulunacak. Görünen o ki bu konuda da ilk bilgiler ortaya çıkmış durumda.

Apple iPhone 13 Serisi 17 Eylül'de piyasaya sürülebilir!

Ukrayna kaynaklı bir habere göre iPhone 13 ve iPhone 13 mini modelinde 6 farklı renk seçeneği mevcut olacak. Bu iki modelin ilk etapta siyah, mavi, pembe, mor, beyaz ve kırmızı renk seçenekleriyle satışa çıkması bekleniyor.

iPhone 13 Pro ve Pro Max modelinde ise siyah, beyaz, gümüş ve bronz olmak üzere 4 farklı renk seçeneği bulunacak.

iPhone 13 altı farklı renk seçeneğiyle gelecek!

iPhone modellerinde kullanılan renkler haricinde dahili depolama alanları da netleşti. 64GB’lık versiyon sadece mini modelinde mevcut olacak. iPhone 13, iPhone 13 Pro ve Pro Max’ın minimum dahili depolama alanı 128GB olacak.

Binance Türkiye kayıp para hakkında önemli açıklamalarda bulundu