Adobe doğruladı: iPad Pro’da 4 GB RAM var!

ipad pro 4 gb ram

Şimdiye kadar duyurulan en büyük ve en güçlü iOS cihaz olan Apple iPad Pro’nun RAM miktarı ortaya çıktı. Adobe tarafından doğrulanan bilgiye göre iPad Pro’da ne kadar RAM olduğunun detayları haberimizde.

ipad-pro-4-gb-ram

9 Eylül tarihindeki Apple etkinliğinde şimdiye kadarki en büyük tablet bilgisayarlardan biri duyuruldu. Apple iPad Pro, 12.9 inçlik ekranında sunduğu yüksek çözünürlük ile adeta dev bir tablet olarak karşımıza çıktı. Apple, şimdiye kadarki en güçlü mobil cihazımız olarak tanımladığı bu tablet ile çok sayıda Adobe ve Microsoft uygulaması çalıştırdı.

Ofis uygulamaları, Adobe çizim ve tasarım uygulamaları, 4K video düzenleme gibi yeteneklerine vurgu yapılan iPad Pro aynı zamanda ekranı ikiye bölme özelliği ile de dikkat çekiyor. Peki bu tabletin RAM miktarı ne kadar? Apple son yıllarda cihazlarının tüm detaylarını lansmanlarda açıklamıyor. Ancak ürünler satışa çıktıktan sonra tüm bilgileri öğrenebiliyoruz. Ancak bu sefer o kadar uzun sürmedi.

Adobe’un blog sayfasında yayınlanan bir yazıda Apple iPad Pro modelinde 4 GB RAM olduğu doğrulandı. Şimdiye kadar tablet tarafında iPad Air 2 modelinde 2 GB RAM görmüştük. Dolayısıyla 4 GB burada önemli bir rakam. Apple telefon tarafında da bu yıl ilk kez iPhone 6s ve iPhone 6s Plus modellerinde 2 GB RAM’e geçiş yaptı.

iPhone 6s ve 6s Plus’ta 2 GB RAM doğrulandı!