iOS’in en popüler oyunu kısa süreliğine ücretsiz!

ios game logos

Bir zamanlar iOS’in en popüler oyunlarından biri olan Cut the Rope Magic kısa süreliğine ücretsiz olarak yayınlanıyor. İşte konu hakkındaki detaylar.

Bilindiği üzere iOS ve Android platformları arasında gözle görülür bir ayrım söz konusu. Bu durum muhtemelen platformların yayıncılardan talep ettikleri mağaza listeleme ücretleri ile ilgili. Fakat sonuç olarak işin ucu yine biz kullanıcılara dokunuyor. Örneğin Android’te ücretsiz olarak yayınlanan bir uygulama, iOS’te ise parayla satılıyor. Bu durumda ortaya gözle görülür bir haksızlık çıkarıyor.

Bazı oyunlar iOS’te parayla satılmasına karşın, App Store’da zirveyi zorlayabiliyor. Cut the Rope Magic’de bu oyunlardan birisi. Angry Birds tadında bir yapım olan Cut the Rope Magic, anlık vakit geçirmek için oynanabilecek eğlenceli bir yapım.

İşin güzel yanının ise bu oyunun şu aralar ücretsiz olarak indirilebiliyor olması. Normalde 3TL gibi bir fiyattan satılan bu oyun birkaç gün daha ücretsiz olarak listelenecek. Eğer vakit geçirmelik güzel bir oyun arıyorsanız bu fırsatı kaçırmamanızı tavsiye ederiz.

ios

Cut the Rope Magic, serinin diğer oyunlarıyla aynı oynanış dinamiklerine sahip. Oyun içerisinde 160’un üzerinde yeni bölüm oyuncuları bekliyor.

Dip not olarak belirtelim. iOS platformunda hemen hemen her hafta, birkaç popüler uygulama ücretsiz olarak listeleniyor. O yüzden sıkı bir iPhone ya da iPad kullanıcısıysanız, arada bir App Store’u ziyaret ederek bu tarz uygulamaları kontrol etmenizi tavsiye ederiz.