Cut the Rope: Magic duyuruldu!

cut the rope magic

Mobil tarafın en popüler ve en eski oyunlarından biri olan Cut the Rope yenilendi. ZeptoLab’ın elden geçirilen oyunu Cut the Rope: Magic ismini taşıyor. Oyunun detayları haberimizde.

cut-the-rope-magic

iOS ve Android devriminin öncü oyunlarından biri olan Cut the Rope, sempatik grafikleriyle her yaşa hitap eden bir çeşit bulmaca oyunu olarak yıllardır oynanıyor. Oyun ilk etapta iOS platformuna çıkmış, daha sonra Android’e gelmişti. İplere bağlı olan şekeri, oyundaki karakterimiz kurbağaya (Om Nom) yedirmek için bulmacaları çözmeniz gereken oyun kısa bir süre önce yenilendi.

Cut the Rope: Magic isimli yeni oyunda 100 adet yeni seviye var. Eski oyunların tüm bölümlerini geçenler için bu sevindirici bir haber. Bir diğer yenilik ise artık karakterimizin sihirli olması. Yani artık sadece kurbağaya bağlı değilir, alternatif karakterler de var. Bu alternatif karakterler ilgili seviyeye göre kendini gösteriyor. Örneğin suya girilmesi gereken bir seviyede kurbağamız balığa dönüşüyor. Veya yüksek bir yere ulaşmanız gerektiğinde kurbağa bir kuşa dönüşüyor. Karakterimiz Om Nom çok daha eğlenceli bölümlerle sizi bekliyor.

Cut the Rope: Magic, Android için ücretsiz, iOS için 2.69 TL’ye satılıyor. Ayrıca uygulama içi satın almalar da mevcut. Oyunla ilgili yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Flickr’ın mobil taraftaki yükselişi dikkat çekiyor!