iOS 9 JailBreak Sızdırıldı

ios 9 jailbreak

Bir YouTuber; resmi olmayan iOS 9 JailBreak ile ilgili bir video paylaştı.

Verbose Mode, Code Injection ve daha birçok özellik kullanıcın paylaştığı videoda yer alıyor. iOS 9 GM; iki gün önce çıkış gerçekleştirmişti.

Bu çıkışın ardından Demo iOS 9 JailBreak de gözüktü. iH8sn0w adlı YouTuber; iOS 9 JailBreak ile ilgili bir video paylaştı. iOS 9 JailBreak ile ilgili video duyurusunu kendi Twitter hesabından duyuran kullanıcı iOS 9 JailBreak hakkında bilgiler verdi.

YouTuber, iPhone’unda; iOS 9 Build 13A340’da Verbose Mode’nu kullanarak cihazını ilk olarak açtı. Cydia aracı tarafından tasarlanan JailBreak, kullanıcıların; iOS 9’a uygulamalarını JailBreak ile aktarmasına imkân sağlıyor.

ios 9 jailbreak

YouTuber yayınladığı JailBreak’in; iPhone, iPod ve iPad’i kapsadığını ifade etti. iOS Anemone Tema Motoru; iOS 9 JailBreak’te kullanılmış.

Her türlü ara yüz değişikliği ve uygulamaları kişiselleştirme iOS 9 JailBreak ile yapılabiliyor. iH8sn0w adlı kullanıcı; tasarladığı iOS 9 JailBreak ile cihazı Verbose Mode’da açarken kendine farklı bir açılış logosu ve ekranı tasarlamayı da ihmal etmemiş. iOS 9 ile ilgili yeni gelişmeler yaşandıkça bunları sizlerle paylaşacağız.

BitCoin’leri çalıp yatak almış!