iOS 8 Kullanımı Her Geçen Gün Artıyor

ios 8 sdn

Sebep olduğu hatalar nedeniyle Apple kullanıcıları tarafından sık sık eleştirilen iOS 8, buna rağmen her geçen gün daha fazla kullanıcıya ulaşıyor.

Amerikalı teknoloji devi Apple tarafından geçtiğimiz yılın son aylarında yayınlanan iOS 8 işletim sistemi Apple kullanıcıları tarafından ilgiyle karşılanmış olsa da kısa süre sonra yeni işletim sistemiyle ilgili sıkıntılar gün yüzüne çıkmaya başladı ve birçok kullanıcı yeni sürümü kurduktan sonra oluşan sorunlar nedeniyle Apple’a kızgınlıklarını dile getirdiler.

iOS 8 Kullanicilari Cok Kizgin!

Sorunlu bir başlangıç yapan iOS 8‘in tepki görmesi birçok kullanıcının yeni sürüme geçme konusunda kararsız kalmasına neden olsa da, son dönemde yayınlanan güncellemelerle sorunların tek tek giderilmiş olması birçok kullanıcının fikrini değiştirmiş gibi görünüyor. Geçtiğimiz ay boyunca App Store’u ziyaret eden iOS kullanıcılarını izleyerek iOS kullanımına dair yeni veriler yayınlayan Apple, iOS 8’in kullanım oranının yüzde 72’ye yükseldiğini duyurdu.

iOS 8’in yayılma hızı Apple‘ın beklentilerin altında kalmış olsa da, yayınlanan bu son veriler göz önüne alındığında yeni işletim sistemiyle iOS 7’nin yayılma hızı arasında çok da büyük bir fark bulunmadığı anlaşıldı.

BlackBerry Başkan Yardımcısı Microsoft’a Katıldı