iOS 13 Public Beta 4 çıktı! İndir!

iOS 13 Public Beta 4

Herkesin yükleyebileceği iOS 13 Public Beta 4 güncellemesi yayınlandı. iOS 13 Public Beta nasıl yüklenir rehberimiz haberimizde.

Apple, iOS 13’ün testlerin hız kesmeden devam ediyor. Dün geliştiricileri için iOS 13 Beta 5’i yayınlayan Apple, bugün de herkesin yükleyebileceği Public Beta sürümünü yayınladı. Sistemde yaşanan sorunları gideren Apple, performans konusunda da iyileştirmeler yapıyor.

Public Beta sürümünü yüklemeden önce mutlaka iPhone’unuzun yedeğini almanız gerektiğini belirtelim. Daha sonra aşağıdaki rehberden OTA üzerinden sunulan güncellemeyi yükleyerek, iOS 13’ün tüm yeni özelliklerini kullanmaya başlayabilirsiniz.

Geliştiriciler için yayınlanan Beta 5’i iPhone X’da kullanan biri olarak söyleyebilirim ki; iOS 13’ün Beta’ları şimdiye kadar yayınlanmış en stabil beta sürümleri. Gönül rahatlığı ile yükleyebilirsiniz.

iOS 13 Public Beta 4 nasıl yüklenir?

1.Adım: iPhone’unuz üzerinden buradaki linke tıkladıktan sonra; Sign In bölümünden Apple ID’niz ile giriş yapın.

2.Adım: Giriş yaptıktan sonra sağ üst köşede yer alan Enroll Your Devices seçeneğine tıklayın.

3.Adım: Enroll Your Devices ekranında “Download Profile” seçeneği bulunuyor. Bu seçeneğe tıklayın ve profili iPhone veya iPad’inize yükleyin. Profil yüklendikten sonra cihaz kapanıp açılacaktır.

4.Adım: Cihaz açıldıktan sonra Ayarlar>Genel>Yazılım Güncelleme bölümünden iOS 13’ün herkese açık sürümünü OTA üzerinden yükleyebilirsiniz.

iOS 13 Public Beta 4