iOS 12 Public Beta 4 çıktı!

iOS 12

Apple, herkesin yükleyebileceği iOS 12 Public Beta 4 güncellemesini bugün yayınladı. iOS 12 Public Beta 4 güncellemesinin nasıl yükleneceği ve sunduğu yenilikler haberimizde yer alıyor.

Cupertinolu teknoloji devi iOS 12 için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz gün geliştiricileri için iOS 12 Beta 5 sürümünü yayınlayan Apple, şimdi de herkesin indirebileceği iOS 12 Public Beta 4 ile karşımıza çıktı. Hataların düzeltildiği ve performans iyileştirmelerinin yapıldığı Public Beta 4, Beta 5 ile gelen yenilikleri de barındırıyor.

Güncelleme ile Apple, iPhone’u yeniden başlattıktan sonra Bluetooth’u görmeme, Apple Pay ile ödeme yapamama ve Siri’de yaşanan tüm sorunları çözdüğünü söylüyor. Eğer iOS 12 sürümünü merak ediyorsanız, Public Beta 4‘ün nasıl yükleneceğine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

iOS 12 Beta 5 güncellemesi çıktı!

Public Beta 4’ü yüklemeden önce iPhone veya iPad’inizin yedeğini iTunes ile mutlaka almayı unutmayın. Çünkü bu sürümü beğenmezseniz, iOS 11’e dönmek için almış olduğunuz yedeğe ihtiyacanız olacak.

iOS 12 Public Beta 4 nasıl yüklenir?

1.Adım: iPhone veya iPad üzerinden buradaki linke tıkladıktan sonra; Sign In bölümünden Apple ID’niz ile giriş yapın.

2.Adım: Giriş yaptıktan sonra sağ üst köşede yer alan Enroll Your Devices seçeneğine tıklayın.

3.Adım: Enroll Your Devices ekranında “Download Profile” seçeneği bulunuyor. Bu seçeneğe tıklayın ve profili iPhone veya iPad’inize yükleyin. Profil yüklendikten sonra cihaz kapanıp açılacaktır.

4.Adım: Cihaz açıldıktan sonra Ayarlar>Genel>Yazılım Güncelleme bölümünden iOS 12’nin Public Beta sürümünü OTA üzerinden yükleyebilirsiniz.

iOS 12 Public Beta 4