iOS 12.1.3 güncellemesi yayınlandı

iOS 12.1.3 güncellemesi

iOS 12.1.3 güncellemesi bugün iPhone, iPad ve HomePod modelleri için yayınlandı. iOS 12.1.3 güncellemesi ile gelen tüm yenilikler haberimizde yer alıyor.

Apple, uzun bir süredir iOS 12.1.3 sürümü üzerinde Beta ve Public Beta testlerini sürdürüyordu. iOS 12.1.2 güncellemesini iki defa yayınlayan ve iPhone modellerinde aşırı ısınmalara yol açan bu sürümden sonra, bugün iOS 12.1.3 sürümü indirime sunuldu.

iPhone SE yeniden satışa sunuldu!

iPhone, iPad ve HomePod için indirime sunulan iOS 12.1.3 için bir ara sürüm diyebiliriz. Sadece sistemdeki hataları düzelten bu sürüm ile sisteme yenilik eklenmiyor. Yenilikler için iOS 13 güncellemesini beklemeniz gerekiyor. Peki, iOS 12.1.3 ile düzeltilen hatalar neler?

iOS 12.1.3 güncellemesi ile düzeltilen hatalar

Mesajlar’daki Ayrıntılar görüntüsünde fotoğrafları kaydırarak dolaşmayı etkileyebilen bir sorunu giderir.

Paylaşma sayfasından paylaşıldıktan sonra fotoğrafların dokularının bozulmasına neden olabilen bir sorunu ele alır.

iPad Pro (2018) ile harici ses giriş aygıtları kullanıldığında ses bozulmasına neden olabilen bir sorunu giderir.

Bazı CarPlay sistemlerinin iPhone XR, iPhone XS ve iPhone XS Max aygıtlarıyla bağlantısının kesilmesine neden olabilen bir sorunu çözer.

HomePod’un yeniden başlamasına neden olabilen bir sorunu giderir.

HomePod’da Siri’nin dinlemeyi durdurmasına neden olabilen bir sorunu ele alır.

Güncellemeyi; Ayarlar>Genel>Yazılım Güncelleme bölümünden yükleyebilirsiniz. Güncellemeyi iPhone 5s ve sonrası üretilen tüm modellerin aldığını ve güncellemeyi yüklemeden önce yedek almanız gerektiğini belirtelim.

iOS 12.1.3 güncellemesi