Intel FC Barcelona’nın Teknoloji Ortağı Oldu

Barca3

Intel ve FC Barcelona, yeni işbirliği anlaşmalarını duyurdu. İşbirliği kapsamında FC Barcelona formasının içinde bundan böyle Intel logosu yer alacak.

İşbirliği kapsamında Intel, yaratıcılık kültürünü geliştirmek için ünlü La Masia Akademisi’nde eğitim gören öğrencilere Intel tabanlı en yeni teknolojileri sağlayacak. FC Barcelona oyuncuları ve teknik ekibi Intel tabanlı en yeni 2’si 1 Arada bilgisayarları kullanacak. Intel, kulübün araştırma, antrenman ve performanslarını en güncel teknoloji aracılığıyla geliştirmesine de yardımcı olacak. Camp Nou’daki son teknoloji aracılığıyla taraftarların maçlardan daha fazla keyif almasını sağlamak için çalışacak. Anlaşma, FC Barcelona’nın tüm dünyada inşa ettiği eğitim ağını en son teknolojiye kavuşturmayı da kapsıyor.

Barca5

Takımın yeni forması, 12 Aralık’ta FC Barcelona’nın eğitim tesislerinde Intel Pazarlamadan Sorumlu Dünya Başkan Yardımcısı Deborah Conrad, FC Barcelona Başkanı Sandro Rossell ile oyuncular Gerard Pique ve Carles Puyol’ün katılımıyla düzenlenen toplantıda tanıtıldı. FC Barcelona oyuncuları, 14 Aralık günü Villareal ile oynanacak olan La Liga maçında yeni formaları ile ilk kez sahaya çıkacaklar.

Sony’den Tablet ve Telefonlar için USB!