iMac Pro’yu bekleyenlere kötü haber!

imac pro 2

Yeni bir süper bilgisayar alımı için Apple’ın yeni iMac modelini bekleyen teknolojiseverlere kötü haber geldi.

iMac Pro’yu bekleyenlere kötü haber! Apple’ın bir süredir üzerinde çalıştığı ve kulaktan kulağa yayılan bilgilere göre bu ilkbahar döneminde piyasaya sürüleceği konuşulan yeni iMac Pro modelinin hiç de sanıldığı gibi Nisan, Mayıs veya Haziran aylarında satışa sunulamayacağı anlaşıldı.

Amerikalı teknoloji devinin 27 inç iMac’lerin yerine getirmeyi düşündüğü ve şu an satışta olan 24 inç iMac’den hem daha güçlü hem de daha büyük bir model olarak tasarladığı mini LED teknolojisine sahip yeni nesil iMac PRO’nun en erken çıkış tarihinin Ağustos olabileceği iddia edildi. İddianın sahibi ise doğrudan Apple tedarikçisi.

Apple iMac Pro satmayı sonlandırıyor!

iMac Pro’yu bekleyenlere kötü haber!

Display Supply Chain Consultants CEO’su Ross Young tarafından yapılan açıklamaya göre, cihazda kullanılacak panel sevkiyatlarının Haziran ayından itibaren gerçekleştirileceği bu durumda da iMac Pro’nun en iyi ihtimalle Ağustos ayında daha gerçekçi bir tarih olarak ise Eylül ayında piyasaya sürülebileceğini açıkladı.

M1 Pro veya M1 Max çiplerine sahip olacağı düşünülen iMac Pro, bu durumda görücüye çıkmak için neredeyse en az 6 ay daha bekleyecek gibi görünüyor. Eğer bu kadar beklemek istemiyorsanız, tercihinizi şu an satışta olan 24 inç iMac’ten yana kullanabilirsiniz.

Apple’ın resmi internet sitesi üzerinden alınan verilere göre, bugün itibariyle 8 çekirdek CPU, 7 çekirdek GPU’ya sahip Apple M1 çipli giriş seviyesi 24 inç iMac’lerin satış fiyatı 18.999,00-TL olarak belirlenmiş durumda.

Güneş fırtınasına hazırlıksız yakalanabiliriz: Bilim insanları uyardı