İleri Teknoloji Uygun Fiyat: Turkcell T50

2

Türkiye’nin operatör markalı ilk 4G destekli telefonu Turkcell T50, tarifeye ek ayda 8 TL’den başlayan kontratlı ve 699 TL’lik peşin fiyatıyla kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

Turkcell’in kendi markasıyla çıkardığı T serisi akıllı telefon Turkcell T50, 9 Temmuz 2014, itibarıyla satışa çıkıyor. Kullanıcılar, Türkiye’nin operatör markalı ilk 4G destekli telefonu T50’yi, Turkcell İletişim Merkezleri (TİM), turkcell.com.tr ve yetkili Turkcell satış noktalarından satın alabilecek.

Hem teknolojisi hem de tasarımıyla T serisinin yıldızı kabul edilen Turkcell T50’nin peşin fiyatı 699 TL. T50, Turkcell’lilere 36 ay boyunca tarifeye ek ayda 8 TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor. Dileyen bireysel ve kurumsal Turkcell müşterileri, 12 ve 24 ay kontratlı tekliflerden de yararlanabiliyor.

T50

5 inçlik cep bilgisayarı
Turkcell T50 7,8 milimetrelik ince ve şık tasarımını HD kalitesinde multimedya deneyimi sunan 5 inçlik ekranıyla tamamlıyor. Çok daha güçlü ve hızlı performans için dört çekirdekli 1.2 GHz Qualcomm 8926 işlemci ile donatılan cihaz, Android’in son versiyonu olan Kit Kat 4.4.2  işletim sistemine sahip. 2300 mAh batarya ve hızlı şarj özelliği Turkcell’lileri yoğun kullanımda bile yolda bırakmıyor.

T50 kamerada çok iddialı
Turkcell T50, 13 MP’lik otomatik odaklama özellikli arka kamerası ile çok kaliteli ve canlı görüntüler elde etmeyi sağlıyor. Turkcell T50’de “selfie” çekmek isteyen kullanıcılar da unutulmadı. 2 MP ön kamera yazılımla geliştirilerek en güzel “selfie”ler için ideal hale getirildi. Çekim kalitesinin haricinde T50’nin kamerada iddialı olmasının bir nedeni de Turkcell için geliştirilen kamera uygulaması. Bu uygulama sayesinde kullanıcılar, çektikleri fotoğraf ve videoları ek bir uygulamaya gerek kalmadan seçtikleri filtreyi ekleyerek istedikleri an sevdikleri ile paylaşabilecek. Turkcell T50’nin kamerası aynı zamanda HDR kalitesinde çekim yapabilme, panoramik çekim ve gülümseme tanıma gibi özelliklere de sahip.

2

Giyilebilir teknoloji ile sağlıklı yaşam
T50’nin en dikkat çekici aksesuarı, T-Fit adını taşıyan her tarza uyacak akıllı bileklik. T-Fit ile attığınız adım sayısı, kat ettiğiniz mesafe, harcadığınız kalori gibi bilgileri sağlıklı bir yaşam için takip edebileceksiniz. Aynı zamanda saat ve titreşimli alarm özelliği taşıyan bileklik, uyku kalitesi bilgilendirmesi de yapabiliyor. T-Fit’e temmuz sonu itibariyle tarifeye ek ücretler ve çeşitli renk seçenekleriyle sahip olmak mümkün olacak.

tfit

Turkcell T50 Teknik Özellikler

Ekran: 5” HD (1280×720)
Veri Bağlantısı: LTE (150 Mbps) & DC-HSDPA+/Çift taşıyıcı (43.2 Mbps) & EDGE
Kamera: 13 MP arka /2 MP ön   (1080p Video kayıt / Yeni ve kolay kamera arayüzü, entegre fotoğraf filtre efektleri, gelişmiş HDR özelliği, Yüz güzelleştirme, gülümseme tanıma, panaroma)
İşlemci: Qualcomm 8926 1.2 GHz Dört Çekirdek
Ses özellikleri: HD Ses, gürültü engelleme, Dolby Digital Plus
İşletim Sistemi: Android 4.4.2 (Kit Kat)
Hafıza: 16 GB Dahili
Batarya: 2300 mAh / Hızlı şarj
Boyutlar: 142.3 X 70.4 X 7.8 mm
Ağırlık: 130.4 gram

YouTube İnternet Servis Sağlayıcılarını Suçladı