İlan Verilebilen iPhone ve iPad Uygulaması Yayında

hurriyet emlak

Emlak sektörünün nabzını tutan Hurriyetemlak.com’un, iPhone/iPad uygulamasında yeni yayına alınan ilan verme özelliğiyle artık kullanıcılar her an, her yerde çok daha kolay ilan verebilecek.

Hurriyetemlak.com,  yaptığı yeniliklerle gayrimenkul sektörünün nabzını tutmaya devam ederken; teknoloji konusunda da iddiasını koruyor. Hurriyetemlak.com‘un iPad ve iPhone uygulamalarının ‘İlan verme’ özelliği yayına alındı. Yaşama geçirilen yeni ilan verme özelliğiyle kurumsal ve bireysel üyeler iPhone ve iPad’leriyle kolaylıkla ilan verebiliyor. Yeni arayüzde ve ilan detaylarında yapılan eklemeler ve değişikliklerle tüm satılık ve kiralık ev, ofis veya arsa ilanlarını kolaylıkla siteye eklemek mümkün oluyor.

hurriyet emlak 2

Her an, her yerde ilan vermek mümkün

Yenilikçi yaklaşımlarıyla kullanıcılarına her geçen gün yeni fırsatlar sunan ve teknolojinin sıkı takipçisi olan portal, artık emlak ilanı vermeyi fazlasıyla kolaylaştırdı. Yeni uygulamayla üyeler her an her yerde, ilan vermek istediği gayrimenkulün fotoğrafını çekip özelliklerini yazarak işlerini kolayca halledebilecekler. Getirdiği yeniliklerle öncü olmaya devam eden portal, “Haritadan ilan arama”, “Siz isteyin, biz bulalım”, “Ücretsiz ilan ver”, “Bankalardan satılık gayrimenkuller”, “Konut değeri hesapla” gibi ürünlerle kullanıcılardan yoğun ilgi görüyor.

En Zengin İçeriğe Sahip Smart TV