İddia: GTA 6’nın Oynanış Süresi Belli Oldu

123 37

Merakla beklenen GTA 6 hakkında bir söylenti daha ortaya çıktı. Youtuber LegacyKillaHD yapımın oynanış süresini açıkladı.

Youtuber LegacyKillaHD, Twitter/X’te GTA 6‘nın oynanış süresiyle ilgili olarak, “Duyduğuma göre oynanış süresi çok uzun değil. Muhtemelen 35 – 40 saat olacak” iddiasında bulundu. Bu iddia heyecan yaratsa da, bazı oyuncular LegacyKillaHD’nin pek güvenilir bir kaynak olmadığını belirtti. Oyunculardan biri iddiaya karşı çıkarak, “Forumlardan ve çevreden okuduklarını duydum diye söylüyorsun. Daha önce başka oyunlarda da aynısını yaptın. GTA 6’nın oynanış süresini de büyük ihtimalle salladın” yorumunda bulundu. Bir başkası, “LegacyKillaHD sen hiçbir zaman güvenilir biri olmadın. Başka neler yumurtlayacaksın merak ediyorum” cevabını verdi. Bunlara benzer başka yorumlar da var.

gta 6

GTA 6, 2025’te PS5 ve Xbox Series X/S için satışa sunulacak. PC’ye daha sonra çıkması bekleniyor. Eski bir Rockstar çalışanı olan Mike York, GTA 6’nın PC’ye geç gelmesinin sebebini açıkladı. York, Rockstar’ın kazancını düşündüğünü ve bu yüzden PS sürümüne öncelik verdiğini vurguladı. York şunları söyledi: “Rockstar’ın en çok satış yaptığı platforma öncelik vermesi normal. Önceki GTA oyunları en çok PlayStation’da sattı ve oynandı. Sizin de bir şirketiniz olsa en çok gelir elde ettiğiniz alana yönelirsiniz. Ekip oyunun bu platformda iyi çalışmasını istiyor. Kaynaklarını da buna göre yönlendireceklerdir.”

Mike York tüm bunlarla birlikte PC sürümünün arka planda geliştirildiğini de sözlerine ekledi. Her zaman PC versiyonunun olduğunu, ancak tam olarak cilalanmadığını ve diğer sürümlerin çalışmasına yardımcı olmak için geliştirildiğini ifade etti. Mike York’a göre Rockstar PC sürümüne iyileştirmeler yapıp, yeni fikirler ekleyebilir. York son olarak GTA gibi karışık ve detaylı oyunların PC’de düzgün çalışması için kapsamlı testler yapılması gerektiğini de vurguladı.

Apple Yapay Zekası İçin İşleri Hızlandırdı