iPad için Rome: Total War geliyor!

ipad rome total war

Mobil oyuncular için müjdeyi verelim. Apple iPad için Rome: Total War oyunu geliyor. Oyunun fiyatı, tanıtım videosu ve diğer detaylar haberimizde.

Strateji oyunları denilince akla gelen ilk yapımlardan biri olan Total War, PC platformundaki macerasından sonra şimdi iPad’e geliyor. Feral Interactive, YouTube kanalında yayınladığı video ile müjdeyi verdi.

Yapımcılığı SEGA tarafından üstlenilen Total War oyunlarının mobil versiyonu, önümüzdeki aylarda Apple iPad cihazlar için yayınlanacak. Orijinali 2007 yılında yayınlanan Rome: Total War’un iPad versiyonu bu yıl içerisinde App Store’da yerini alacak. Oyun, 2010 yılında Mac OS platformu için de yayınlanmıştı.

ipad-rome-total-war-3

iPad için Rome: Total War oyununun çıkış tarihi net olarak paylaşılmadı. Ancak 2017 yılından önce geleceğini söyleyebiliriz. Şimdi gelelim oyunun hangi iPad modellerinde çalışacağına.

iPad mini 2 ile iPad Air modelleri sonrasında duyurulan tüm Apple iPad modellerinde Rome: Total War oynamak mümkün olacak. iPad Pro serisi de bu listeye dahil. Ancak oyunun çalışması için 4 GB boş alan gerekiyor. 16 GB kullanıcıları için bu biraz sorun olabilir.

ipad-rome-total-war-2

Rome: Total War oyununun iOS versiyonu 9.99 dolardan satışa çıkacak. Yani ücretsiz bir oyun olmayacak. Oyun içerisinde herhangi bir oyun içi satın alma ögesi olması beklenmiyor. TL fiyatı ise oyun satışa çıkacağında belli olacaktır. İlgili videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Tarzına düşkün olanlara kaplama telefon kılıfları!