Huawei Whole House Smart Host ortaya çıktı

Huawei Whole House Smart Host

Bu haftanın başlarında Huawei, bahar konferansı 2022 etkinliğini gerçekleştirdi. Markanın akıllı ev teknolojisindeki yenilikleri açıklandı. Evi gerçek bir akıllı eve dönüştürmenize yardımcı olacak Huawei Whole House Smart Host tanıtıldı.

 Huawei Whole House Smart Host tanıtımında tipik bir dairenin 2 yatak odası ve bir oturma odası ile 80 metrekare olduğunu belirtti. Böylece, tüm akıllı ev paketinin başlangıç ​​fiyatı  6.300 ABD Dolardan başlayacak. Şu anda sistem Çin’de başlamış durumda. Daha sonra ise Küresel pazardaki yerini alacak. Sistemin hangi ülkelerde satışa çıkarılacağı bilinmiyor. 

Huawei Whole House Smart Host 2

Resmi duyuruya göre, Whole House Smart Host, markanın “1+2+N” çözümünün bir parçası ve önceki nesle göre çeşitli yükseltmeler getiriyor. Huawei’ye göre, ev sahibi “beynin gelecekteki bir versiyonu”. Platformlar arasında bağlanan ve bunları akıllıca yöneten bir sistemdir. Bu, 128 PLC düğümüne sahip, yüksek hızlı bağlantıyı destekleyen ve hem kararlı hem de güvenilir olan akıllı ana bilgisayar SE ile mümkün olmaktadır.

9,2 mm ultra ince akıllı panel, sahne, aydınlatma, gölgeleme, temiz hava, yerden ısıtma ve klima gibi altı ana kontrolü birleştirir. Bu merkezi kontrol ve doğal etkileşim, mekansal etkileşim açısından başka bir yenilik düzeyi getiriyor. Şirket, Whole House Smart Host’un 1.900’den fazla iş ortağına, 4.500’den fazla akıllı ürüne sahip olduğunu ve kolayca erişilebilir ve sahip olmasının da kolay olduğunu ekledi.

iPhone 14 için yeni bilgiler geldi