Huawei P10 görseli sızdırıldı!

huawei

Huawei’nin önümüzdeki Pazar resmi olarak tanıtacağı yeni amiral gemisi modeli P10’un basın görseli sızdırıldı. İşte tüm hatlarıyla Huawei P10!

Çin’in en önemli telefon geliştiricilerinden biri olan Huawei, Mobil Dünya Kongresi için geri sayıma geçmiş durumda. MWC’nin hemen öncesinde düzenleyeceği basın konferansıyla Huawei P10 ve Huawei P10 Plus modellerini tanıtması beklenilen Çinli üretici, şu aralar global pazarda da iyi işler çıkarıyor.

2016’yı Samsung ve Apple’ın hemen ardından 3. sırada bitiren Huawei, 2017’de de hedef büyütmüş durumda. Yeni modelleriyle daha fazla kullanıcıya hitap etmek isteyen Çinli akıllı telefon üreticisi, bu sebeple Huawei P10 üzerinde titizlikle duruyor.

Pazar günü tanıtılması beklenen Huawei P10 ile ilgili şimdiye kadar pek çok sızıntı ve haberle karşılaştık. Fakat hiç birisi geçtiğimiz saatlerde ortaya çıkan bir görsel kadar açık ve net değildi. Dilerseniz bu görsele aşağıdan göz atabilirsiniz.

huawei p10

Sızdırılan görsele bakarak Huawei P10’un gerçekten şık bir telefon olduğunu söylemek mümkün. Son derece zarif bir tasarım, çift arka kamera, yan kısımdan üste ve alta doğru kıvrılan anten çizgileri… Çinli üreticinin bu sefer gerçekten iyi bir iş yaptığını söylemek mümkün.

Yine de ön panelin alt kısmında bulunan home tuşunun gerekliliği sorgulanabilir. Zira bu sene satışa sunulacak olan pek çok modelde home tuşu kalkmış ve çerçeveler biraz daha inceltilmiş durumda. Huawei’nin bu trendi kaçırmış olması biraz üzücü.