Huawei Mate 30 Pro curved ekran ile gelebilir!

Huawei Mate 30 Pro

Huawei Mate 30 Pro modelinin curved yani kıvrımlı ekran ile gelebileceği iddia edilidi. İşte Mate 30 Pro’ya ait olduğu söylenen ekran koruyucusu!

Huawei, önümüzdeki günlerde merakla beklenen Mate 30 Pro modeli ile karşımıza çıkacak. Arka bölümdeki üçlü kamera dizilimi ile dikkat çekecek olacan Mate 30 Pro, 90 Hz ekranı ile farkını ortaya koyacak. Bugün ise bu ekran hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı. Görünüşe göre Huawei, Samsung’un edge modelleri gibi kıvrımlı ekran ile karşımıza çıkacak.

Mate 30 Pro modeline ait olduğu söylenen ekran koruyucusunun yanlarının kıvrımlı olması bu iddiaların ortaya çıkmasına neden oldu. Ancak Huawei cephesinden bu konuyla ilgili en ufak bir bilgi gelmediğini belirtelim.

Huawei Mate 30 Pro

Telefonun kalbinde Kirin 985 yonga seti ve minimumda 6 GB RAM yer alacak. Ayrıca telefonda Balong 5000 5G modem de yer alacak.

EMUI 10 alacak Huawei modelleri!

Ekrana gömülü parmak izi okuyucusu ile gelecek olan telefonda 4.200 mAh’lık batarya yer alacak. Bu batarya 55W hızlı şarj desteğine sahip olacak. Kutusundan Android 9.0 Pie ile çıkması beklenen telefonun henüz Android Q güncellemesini alıp alamayacağı bilinmiyor.