Huawei Mate 20 Lite cam tasarıma sahip olacak!

huawei mate 20 lite

Huawei’nin önümüzdeki dönemde satışa sunacağı Mate 20 serisinin uygun fiyatlı modeli Huawei Mate 20 Lite, TENAA’da ortaya çıktı. İşte detaylar.

Geçtiğimiz çeyrekte en çok telefon sevkiyatı gerçekleştiren 2. firma olan Huawei, bu başarısını yıl geneline yaymak istiyor. Şu aşamada önümüzdeki dönemde Çinli üreticinin satışlarını arttıracak bir model çıkmayacak. Satış rakamlarında önemli bir artışa zemin hazırlayacak olan Mate 20 serisinin en erken Kasım ayı gibi satışa sunulması bekleniyor.

Huawei, Mate 20 serisini de muhtemelen 3 farklı varyasyonda satışa sunacak. Huawei Mate 20 Lite, Mate 20 ve Mate 20 Pro.

Huawei Mate 20 Lite özellikleri netleşiyor

Huawei’nin uygun fiyatlı Mate 20 Lite modeli geçtiğimiz gün Çin’in sertifikasyon kurumu TENAA’da ortaya çıktı.

Dilerseniz telefonun TENAA’dan sızdırılan görsellerine aşağıdan göz atabilirsiniz.

Fotoğraflardan da anlaşılacağı üzere Mate 20 Lite, cam arka panele sahip olacak. Bu da telefonda kablosuz şarj desteğinin olabileceğini gösteriyor. Bilindiği üzere Huawei geçtiğimiz yıl satışa sunduğu Mate 10 Lite modelinde alüminyum tasarımı tercih etmişti.

Öte yandan telefonun Kirin 710 yonga seti ve 4GB RAM ile birlikte gelmesi bekleniyor. Henüz telefonun teknik özelliklerine dair net bilgiler bulunmuyor. Fakat önümüzdeki günlerde Mate 20 serisine dair daha fazla detay ortaya çıkacaktır. Sızıntılara bakacak olursak, Mate 20 serisi Kasım ayının ilk haftasında tanıtılmış olacak.

Xiaomi Mi A2 için yeni bir video yayınlandı