Huawei Mate 10 işte böyle görünecek!

mate 10 1

Huawei’nin 16 Ekim’de tanıtacağı yeni amiral gemisi modeli Huawei Mate 10 canlı canlı görüntülendi. İşte Mate 10’un tasarımı ve diğer detaylar.

Akıllı telefon pazarının önemli isimlerinden biri olan Huawei, şu aralar yeni amiral gemisi modeli üzerine yoğunlaşmış durumda. Çinli üretici geçtiğimiz Mobil Dünya Kongresi’nde P10 isimli modelini satışa sunmuş fakat bu model geri kalmış tasarım çizgisi ile tepki çekmişti. Kullanıcılardan gelen dönütleri dikkate alan Çinli teknoloji devi, yeni modeli Huawei Mate 10 için modern bir tasarım çizgisi izlemeyi tercih etti.

Şimdiye kadar sızdırılan bilgilerde Mate 10’un uçtan uca ekran teknolojisi ile donatılacağı ve kalın çerçevelerden kurtulacağı belirtiliyordu. 16 Ekim’de resmi olarak tanıtılması beklenen Huawei Mate 10 için ilk canlı görsel geçtiğimiz gün ortaya çıktı. Dilerseniz bu görsele aşağıdan göz atabilirsiniz.

huawei mate 10

Sızdırılan görüntüde de net bir şekilde görüldüğü üzere, Huawei Mate 10 inceltilmiş çerçeveler ile günümüz tasarım çizgisini yakalamış durumda. Açıkçası Çinli üreticinin yeni tasarım çizgisini LG’nin Full Vision isimli teknolojisine benzetmek mümkün. Zira alt ve üst tarafta kalan ince çerçeveler, Güney Koreli teknoloji devinin yeni tasarım çizgisini andırıyor.

Bu arada dip not olarak belirtelim. Huawei’nin yeni amiral gemisi, Kirin 970 yonga seti ile gelecek. Huawei’nin kendi üretimi olan Kirin 970, şimdilik Çinli üreticinin çatı segmentini oluşturuyor. Bakalım Mate 10 beklentileri karşılayabilecek mi? Bunu 16 Ekim’de Münih’te düzenlenecek olan özel etkinlikte öğreneceğiz.