Huawei Hatasını Kabul Etti

huawei 1

Huawei CEO’su Richard Yu, P10 ve P10 Plus konusunda hatalı olduklarını kabul etti. Şirket bir daha böyle bir şey yaşanmaması için elinden geleni yapacak.

Bildiğiniz gibi Huawei yeni amiral gemisi akıllı telefonları P10 ve P10 Plus’ı 30 Mart’ta satışa çıkardı. Ancak P10 ve P10 Plus’ın çıkışı pek de sorunsuz olmadı. Telefonu satın alan bazı kişiler telefonun teknik özelliklerinden şikayet etmeye başladı. Çünkü şirket tarafından yapılan tanıtımlarda telefonun UFS 2.1 depolama ve LPDDR4 RAM ile geleceği söylenmiş olmasına rağmen telefon UFS 2.0 depolama ve LPRDDR3 RAM’e sahipti.

Telefonun teknik özellikleri konusunda yanlış bilgi verilmesi kullanıcıların tepkisini çekti. Bir de bunun üstüne Huawei yönetiminden sorunu kabul etmeyen, rahatsız açıklamalar gelince tepki daha da büyüdü. Yaşanan bu sıkıntıların ardından bir açıklama yayınlayan şirket CEO’su, P10 ve P10 Plus konusunda hatalı olduklarını kabul etti. Şirket tarafından yapılan açıklamaların kibirli ve yanlış olduğunu söyleyen şirket CEO’su Richard Yu, bu durumu iyi idare edemediklerini kabul etti. Yu bir daha böyle bir şeyin olmaması için gereken her şeyi yapacaklarını söyledi.

HTC U 11 Performansıyla Etkilemeyi Başardı