Huawei GPU Turbo güncelleme takvimini yayınladı

GPU Turbo 1

Huawei’nin yeni GPU Turbo’su bildiğiniz gibi pek çok eski cihaza güncelleme olarak gelecek. Çinli şirket tarihleriyle beraber cihazları tekrar açıkladı.

İşte GPU Turbo’nun güncelleme takvimi

Grafik performansında kayda değer artış sağlayan Huawei’nin yeni yazılımsal teknolojisi, 14 eski Huawei telefona geliyor. Daha önce ortaya atılan takvim yenilenmiş haliyle resmen yayınlandı.

Yeni özellik firmanın iddiasına göre, grafik işleme verimliliğini %60 artırırken aynı zamanda güç tüketiminde de %30’a kadar tasarruf sağlıyor.

gpu turbo

Takvime göre ilk aşamada Mate 10, Mate 10 Pro, Mate RS, P20 ve P20 Pro ağustosta özelliğe kavuşacak. Eylülde alacak cihazlar ise Mate 10 Lite, Nova 2i, P Smart, P20 Lite ve Y9 2018 olacak. Takvimin son dönemi ise kasım; bu dönemde Mate 9, Mate 9 Pro, P10 ve P10 Plus şanslı cihazlar arasında yer alacak.

Listede Honor telefonlar yer almıyor, ancak elbette onların arasında da özelliği alması beklenen modeller mevcut. Halihazırda Honor Play özelliğe sahip. Öte yandan Honor 10, Honor View 10, Honor 9 Lite, Honor 7X, Honor 9 ve Honor 8 Pro’nun güncellemeyi alması bekleniyor. Bunlarla ilgili tamamen kesinleşen bir tarih ise bulunmuyor.

Google Chrome tasarımı yine değişiyor!