Huawei GameCenter indirime sunuldu!

Huawei GameCenter

Huawei’nin yeni oyun servisi olan Huawei GameCenter indirime sunuldu. Peki, bu servis mobil oyunculara ne gibi yenilikler sunuyor?

Google ile arası iyice açılan Huawei, kendi geliştirdiği ekosistemde büyümeye devam ediyor. Play Store’a en büyük alternatif olan AppGallery‘i kullanıma sunan Çinli teknoloji devi, bugün de karşımıza Huawei GameCenter ile çıktı. AppGallery üzerinden indirime sunulan GameCenter, Apple’ın Game Center sistemine oldukça fazlasıyla benziyor.

Huawei’nin GameCenter uygulaması sayesinde oyunlarda artık başarımlar elde edebilecek ve bu başarımları profilinizde sergileyebileceksiniz. Ayrıca bu sisteme özel bazı oyunlar da olacak. Starship Legion-AMG, BORN AS EPIC, Farm Legend, Survival Road, Ellr Land, Dynasty Legends: True Hero Rises from Chaos ve Goddess MUA gibi bir çok oyun ilk olarak GameCenter’a gelecek.

Huawei GameCenter

Huawei’nin yeni servisi ile oyunlarda topladığınız başarımlar ile hediyeler de kazanmak mümkün. Sisteme güzel bir şekilde entegre edilen bu servisin, özellikle mobil oyuncuların çok ama çok hoşuna gideceğini düşünüyoruz. Şimdilik 33 farklı ülkede indirime sunulan uygulamanın önümüzdeki günlerde Türkiye’ye de geleceğini düşünüyoruz.

Huawei Band 4 Pro Türkiye’de satışa sunuldu!

Yazılım konusunda geliştiricilere büyük kolaylıklar ve avantajlar sunan Huawei’nin, yatırımlarının meyvesini topladığını söyleyebiliriz. Google ile bağlarını komple koparmak için kendi mobil işletim sistemi üzerinde çalışan ve bunun için sağlam bir zemin hazırlayan Huawei, muhtemelen 2-3 yıl içerisinde Android’i terk edecek.