Huawei Enjoy 20e özellikleri belli oldu! İşte detaylar

Huawei modelleri çok büyük değer kaybına uğradı

Çin’in önde gelen teknoloji şirketlerinden biri olan Huawei, yeni bir model için geri sayıma geçti. Enjoy 20e! İşte Huawei’nin orta segmentteki yeni modeline ilişkin tüm detaylar.

Huawei Enjoy 20e özellikleri belli oldu! İşte detaylar. Avrupa’da zor günler geçiren Huawei mobil pazarda oldukça zorlanıyor. Malum Çinli üretici ABD tarafından uygulanan ambargolar nedeniyle zor durumda kalmıştı. Huawei telefonlarından Google servislerinin çıkartılması, Çinli üreticinin pazardaki etkinliğini kaybetmesi için fazlasıyla yeterli oldu.

Kab kaybına uğrayan Huawei, özellikle 2021 yılında kabuğuna çekildi. Hali hazırda Avrupa pazarında doğru dürüst bir varlık gösteremeyen Huawei, şu sıralar Asya pazarı için birkaç model çıkarma hazırlığında.

Bu modellerden birisi de orta segmente hitap eden uygun fiyatlı Enjoy 20e.

Huawei Enjoy 20e özellikleri belli oldu

Huawei Enjoy 20e özellikleri belli oldu! İşte detaylar

Uygun fiyatlı Enjoy 20e modelinin bazı özellikleri geçtiğimiz gün netlik kazandı. Huawei tarafından paylaşılan görselde yer alan bilgilere göre 20e modelinde 6.3 inçlik HD çözünürlükte LCD bir panel yer alacak. Damla çentik tasarımıyla gelen telefonda 5000 mAh’lık ortalamanın üzerinde bir batarya bulunacak.

Henüz tam olarak belli olmasa da Huawei’nin MediaTek imzalı bir yonga seti kullanması planlanıyor. 128GB’lık dahili depolama alanına sahip olan telefonda 4GB RAM bellek bulunacak. Telefonun 150 doların altında bir etikete sahip olması bekleniyor.

Samsung, Qualcomm ve Verizon 711 mbps 5G yükleme hızlarına ulaştı