Huawei Ascend P7 Detaylandı

Huawei Ascend P7 Detaylandı

Huawei’nin yeni amiral gemisi Ascend P7’nin teknik özellikleri ve yeni görüntüleri ortaya çıktı. Huawei Ascend P7’de 5inç boyutunda ve 1080p çözünürlüğünde ekran bulunacak.

Huawei’nin uzun süredir sızıntıya uğrayan yeni amiral gemisi Ascend P7’nin yeni görüntüleri ve teknik özellikleri ortaya çıktı. Uygun fiyatlı ürünleriyle birçok ülkede başarılı sonuçlar elde eden Huawei, global akıllı telefon satış rakamlarında Asya pazarında ilk 5 içerisinde yer alıyor. Dünyanın en ince akıllı telefonu olarak piyasa çıkan Huawei Ascend P6 bu iddiasını kaybetse de, hala şık ve orijinal tasarımıyla kullanıcıların tercih ettiği modeller arasında.

Huawei Ascend P7

Huawei’nin yeni amiral gemisinde 5 inç Full HD 1080p çözünürlüğünde ekran, 13 mega piksel arka 5 mega piksel çözünürlüğünde ön kamera, 16GB dahili depolama alanı ve microSD kart desteğiyle arttırılabilir hafıza bulunacak. Kirin 910T chip setinden gücünü alacak olan Huawei Ascend P7, 4 çekirdekli 1.8GHz Cortex-A9 işlemcisini kullanacak. Huawei Ascend P7, 7 Mayısta düzenlenecek etkinlikle birlikte tanıtılacak.

Hobbit’in Son Filminin Yeni İsmi Ne Oldu?