HTC Vive fiyatında bir günlük indirim

HTC Vive

HTC, sanal gerçeklik gözlüğünün birinci yılı kutlaması kapsamında birkaç haber verdi. HTC Vive fiyatında bir günlük indirim ve fazlası sunuldu.

Eğer bir sanal gerçeklik gözlüğü almak istiyorsanız HTC Vive, en iyi alternatifler arasında yer alıyor. Ülkemizde oldukça pahalı olan bu cihaz, yurtdışında daha uygun fiyatlara bulunabiliyor. Ancak yine de bu gözlüğü almak istiyorsanız acele edin. Zira HTC Vive fiyatında bir günlük indirim yapıldı.

Teknoloji devi HTC, sanal gerçeklik gözlüğünün ilk yılını kutlarken bir takım güzel haberleri duyurdu. 699 dolardan satılan cihaz, 5 Nisan’da 100 dolar indirim ile satılacak. HTC, halihazırda Vive sahibi olan müşterilerini de unutmadı. Cihaza sahip olanlar, Vive Studio tarafından geliştirilen aksiyon oyunu Arcade Saga‘nın ücretsiz kopyasına sahip olacak. 5 Nisan’da verilecek oyunun 20 dolarlık fiyatına bakılırsa, HTC’nin müşterilerine verdiği değer anlaşılıyor.

Firma bir haber daha verdi. HTC, 5 Nisan’da sanal gerçeklik hizmeti Viveport’u kullanıma açacak. Bu hizmet aylık 7 dolarlık abonelik ücreti ile kullanıcıların hizmetine sunulacak. Kullanıcılar bu kapsamda, servisteki tüm içeriklere sınırsız olarak ulaşabilecek.

Firma geçtiğimiz günlerde HTC Vive grup versiyonu paketini duyurmuştu. Son kullanıcıdan ziyade işletmelere yönelik olan bu girişimin detaylarını okumak için buraya tıklayın.

Ayrıca bugün Batman Arkham VR, PC için doğrulandı. Süper kahramanın maceralarını sanal gerçeklik dünyasına taşımak isteyenler haberimizi okuyabilir.