HTC U12+’ın tanıtım videosu yayınlandı

HTC U12 Plus DxOMark

Geçtiğimiz günlerde resmen tanıtılan HTC U12+ için yeni bir tanıtım videosu yayınlandı. Bu videoda telefonun dikkat çekici özellikleri tanıtılıyor.

Bildiğiniz gibi HTC’nin yeni amiral gemisi akıllı telefonu HTC U12+‘ı önümüzdeki ay piyasaya sürmesi bekleniyor. Yeni amiral gemisini geçtiğimiz günlerde resmen tanıtan HTC, şimdi de U12+ için ilk tanıtım videosunu yayınladı. HTC’nin yayınladığı bu videoda telefonu kullanıcılar için cazip hale getiren dikkat çekici özellikler ön plana çıkarılıyor.

HTC U12+ özellikle kameraları ile dikkat çekiyor

Tanıtım videosu ilk olarak U12+’ta daha da geliştirilen Edge Sense 2’ye vurgu yapıyor. Daha sonra ise HTC’nin UltraPixel teknolojisini kullanan çift arka kamera detaylı bir şekilde tanıtılıyor. Telefonun arka kamerası 16 megapiksel ana lens ve 12 megapiksel geniş açı (f/1.75) lensinden oluşuyor. Lazer otofokus özelliği çekimler sırasında fokusun hızlıca ayarlanmasını sağlarken, telefonda bulunan dört mikrofon sayesinde video çekimlerinde ses çok daha net kaydediliyor.

Aynı şekilde telefonun ön yüzünde de çift kamera bulunuyor. Bu sayede hem arka hem de selfie kamerası ile portre modunda çekim yapılabiliyor. Telefonun diğer dikkat çekici özellikleri arasında 60 fps 4K çekim ve 240fps 1080p slow-motion video çekebilme özelliği yer alıyor.

Vivo’dan Dünya Kupası’na özel Vivo V9