HTC One M9’un Aksesuarlarını Da Tanıttı!

htc one m93

HTC yeni amiral gemisi One M9’u kısa bir süre önce kendi ülkesinde satışa sunmuşken yeni aksesuarlarını da tanıtmayı ihmal etmedi.

Aksesuarlar arasında daha önce gördüğümüz Dot View kılıfların yeni modele uygun hali; kutu içeriğindeki kulaklık ve bazı diğer aksesuarlar da yer alıyor.

Orijinal Dot View kılıfı ekstra bir yenilik sunmuyor; ancak “DotView Ice case” adındaki yeni bir modelinde kılıfın arka kısmının şeffaf şekilde bırakması dikkat çekiyor.

Bu sayede arka tarafta metal kasa ile görünümü güçlendirmek amaçlanmış. Tanıtılan kılıflardan bir diğeri ise DecoStand adını taşımakta.

Özellikle sağ ve sol kısımları güçlü koruyabilen kılıfın en büyük özelliği ise arka kısımlarındaki desenlerin açılarak stant haline gelmesi.

htc one m9

Özellikle dizi, film izlerken kullanışlı olarak karşımıza çıkmakta. Standın farklı renk seçenekleri de bulunmakta. Dikkat çeken kılıflardan bir diğeri ise HTC Active Case.

IP68 sertifikasına sahip kılıf ise toza ve suya karşı dayanıklı. Su altında 3 metreye kadar dayanabilen kılıf ayrıca 2 metre yükseklikten düşmeye karşı da dayanıklı.

Telefonlar ayrıca darbeye dayanıklı ekran koruyucusu ile birlikte geliyor. HTC iki yeni kulaklığı da aksesuarlar arasına eklemiş. Bunlardan ilki HTC Pro Studio Earphones, bir diğeri de Apple EarPods.

Vestel, Türkiye’nin Su Faturasını 1,1 Milyar TL Düşürecek