HTC One M8 Mini Geliyor

HTC One M8 Mini Geliyor

HTC’nin amiral gemisi HTC One M8’in küçük kardeşi HTC One M8 Mini’nin Mayıs ayında tanıtılabileceği iddia edildi.

HTC’nin geçtiğimiz ay tanıttığı yeni amiral gemisi HTC One M8’in ardından, One ailesinin diğer varyasyonları da yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. HTC tarafından onaylanmasa da Tayvanlı akıllı telefon üreticisi HTC One M8 için düğmeye basmış durumda. Telefonun önümüzdeki ay içerisinde tanıtılma ihtimali oldukça yüksek.

HTC_One_M8

HTC One M8’de 5 inç 1080p çözünürlüğünde ekran görev yapıyor. Tahminlere göre One M8 Mini’de 4.5 inçlik 720p çözünürlüğünde ekran bulunabilir. HTC One M8 Mini’nin diğer özellikleri arasında, 13 mega piksel çözünürlüğünde Ultra Piksel teknolojisini kullanmayan arka kamera, 4 çekirdekli 1.7GHz’lik Snapdragon 400 işlemci ve 16GB dahili depolama alanı yer alıyor. One M8 Mini abisinde olduğu gibi Android 4.4 KitKat işletim sistemi ve Sense 6.0 ara yüzünü kullanacak.

HTC One M8 Mini Geliyor

Son dedikodular HTC One M8 Mini’nin mayıs ayı içerisinde Tayvan’da satışa çıkacağı yönünde. HTC’nin kalite konusunda çıtayı oldukça yukarı çıkardığı HTC One M8’den beklentisi oldukça yüksek. Aynı şekilde Mini olarak anılan ya da orta sınıfta mücadele eden akıllı telefonlar içerisinde yer alacak olan HTC One M8 Mini, abisinin kalitesini sınıfına taşımaya hazırlanıyor. Bu sınıfta da HTC’nin beklentilerinin yine yüksek olması bekleniyor. HTC One M8 Mini ile ilgili gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

BlackBerry, Heartbleed Açığını Yakında Kapatacak