HTC One M8 Max, Özellikleriyle Büyüleyecek!

htc one m8

Akıllı telefon pazarının güçlü oyuncularından HTC, amiral gemisi One M8 ailesini, daha büyük ekranlı One M8 Max ile genişletmeye hazırlanıyor. HTC One M8 Max’in olası donanım özellikleriyle parmak ısırtacak türden.

HTCFamily isimli internet sitesinin iddiasına göre, Tayvanlı akıllı telefon üretici HTC, Eylül ayında satışa sunulması beklenen One M8 Max modelini, en güçlü silahlarla donatacak.

HTC One M8 Max’ın olası yetenekleri arasında; 3 GB RAM, Qualcomm Snapdragon 805 8 çekirdekli işlemci, doğrudan rakibi LG G3’e benzer qHD temelli 5.7 inç ekran, 20 megapiksel arka, 8 megapiksel ön fotoğraf makinesi, 128 GB’a kadar yükseltilebilen 32 GB saklama alanı, 3200 mAH batarya ve parmak izi sensörü bulunuyor.

HTC One M8

Söz konusu yeteneklerle donatılırsa HTC One M8 Max, gerek LG G3’e gerekse Eylül-Ekim zaman aralığında satışa sunulması beklenen Galaxy Note 4 için çok çetin bir rakip olabilir.

HTC One m8 Max’in siyah, gri ve altın rengi seçenekleriyle raflarda yerini alması bekleniyor.

Ana model HTC One M8, Mart ayında satışa sunulmuş ve satış rakamları ile, HTC’nin kasasına, 3 aylık dönemde 2.3 milyar dolara yakın kar koymayı başarmıştı.

Sony PlayStation 4’den Bir Büyük Başarı Daha