HTC Ocean Life ortaya çıktı!

htc ocean life

HTC’nin kısa süre önce HTC U11 isimli modelinde kullandığı Edge Sense teknolojisine sahip HTC Ocean Life isimli yeni bir model üzerinde çalıştığı ortaya çıktı.

Tayvan’ın önde gelen akıllı telefon üreticilerinden biri olan HTC, kısa süre önce yeni amiral gemisi modeli U11’i tanıtmıştı. HTC U11, amiral sınıfına hitap eden teknik özelliklerinin haricinde Edge Sense ismi verilen yeni teknolojisiyle de dikkatleri üzerine çekmişti.

HTC’nin ilk defa U11’de kullandığı bu yeni teknoloji, telefonun yan kısımlarının basınca duyarlı panellerle donatılması üzerine kuruluydu. Yani basitçe anlatmamız gerekirse, gelen aramaları telefonu sıkarak cevaplayabiliyordunuz.

Kullanıcılar tarafından oldukça beğenilen Edge Sense teknolojisinin, orta segmente hitap eden yeni bir model üzerinde de kullanılacağı ortaya çıktı. HTC Ocean Life ismi ile lanse edilen yeni modelin, önümüzdeki günlerde resmiyet kazanması bekleniyor.

İddialara göre, HTC Ocean Life gücünü Qualcomm tarafından geliştirilen Snapdragon 660 yonga setinden alacak. HD çözünürlüğünde 5.2 inçlik bir ekrana sahip olması beklenen telefon, sistemini 4GB RAM ile destekleyecek.

2600 mAh gücünde ortalama bir bataryadan beslenecek olan HTC Ocean Life, kutudan ilk çıktığında Sense 9 UX destekli Android 7.1.1 ile çalışacak. HTC’nin orta segmentteki yeni modelini IFA 2018 öncesinde tanıtması bekleniyor.

Tekrardan dip not olarak belirtelim. Yukarıda bahsettiklerimiz şimdilik sadece söylentiden ibaret. Zira HTC’den henüz konu ile ilgili yapılmış resmi bir açıklama bulunmuyor.

OnePlus 5 batarya performansı ile şaşırttı