HTC Desire 500 Satışa Sunuldu, İşte İlgi Çekici Tarifeli Fiyatlar

desire 500 manset

Geçtiğimiz dönemde HTC tarafından tanıtılan ve uygun fiyatıyla dikkatleri üzerine çeken HTC Desire 500 nihayet ülkemizde de satışa sunuluyor.

Turkcell, HTC Desire serisinin en yenisi Desire 500’ü müşterilerine sundu. Turkcell’liler sadece ana ekran üzerinden sosyal medyayı ve haber kanallarını anında izlemenizi sağlayan Blinkfeed özelliğine sahip  HTC Desire 500’e ayda 21,50 TL’den başlayan  14 farklı tarife seçeneği ile sahip olabiliyor. Dileyenler tarife seçeneklerinin yanında turbo internet paketleriyle de HTC Desire 500’e sahip olabiliyor. 

Turkcell, sağlamlık ve dayanıklılığı 4 çekirdeğin gücü ile birleştiren yeni HTC Desire 500’ü Turkcell ayrıcalıkları ve kalitesiyle müşterilerine sundu. HTC’nin yeni akıllısı HTC Desire 500, Turkcell İletişim Merkezleri ve turkcellmagaza.com’dan temin edilebiliyor.

14 farklı tarife seçeneğine kontrat yapılabilen kampanya ile Turkcell’liler, HTC Desire 500’e 24 ay boyunca tarifeye ek ayda yalnızca 21,50 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olabiliyor. Tarife kontratlı kampanya ek olarak 250 MB, 500 MB, 1 GB ve 4 GB Turbo İnternet paketi seçenekleri  ile de sunuluyor. desire 500

Turkcell’in 849 TL peşin fiyatla sunduğu cihazı kredi kartına taksitle avantajlı fiyatlara satın almak mümkün.

HTC Desire 500’de bulunan HTC BlinkFeed  özelliği,  sosyal medya mecralarının ve haber kanallarının ana ekranda  otomatik olarak güncellenmesini sağlıyor. Bu sayede HTC Desire 500 kullanıcıları, son dakika haberlerinden maç sonuçlarına, sosyal medya postlarına  kadar pek çok konuya ilişkin her şeyden anında haberdar olabiliyor. HTC BlinkFeed günde 10.000’den fazla haber ve içerik sağlayan 1.400 içerik ortağından gelen güncel içerikleri sunuyor ve mevcut içerik istenildiği şekilde kişiselleştirilebiliyor.

HTC Desire 500’ün çoklu seri çekim moduna sahip kamerası sayesinde görüntüleri en hızlı şekilde yakalamak mümkün. VideoPic özelliği aynı anda hem video hem fotoğraf çekme olanağı sağlıyor. HTC ImageChip ise hareket halinde ve zayıf ışık koşullarında bile harika fotoğraflar sunuyor.

HTC Desire 500, hızlı tarama için dört çekirdekli işlemci ile donatılmış. İşlemci, hem tarama kapasitesi hem de gerçek hayata yakın görüntüler ve oyun grafikleri ile muhteşem çoklu görev performansına sahip.