HP Sektörün En Büyük Yapay Zeka Bilgisayar Portföyünü Tanıttı

hp yapay zeka

HP, hibrit çalışma ortamlarında üretkenliği, yaratıcılığı ve kullanıcı deneyimlerini geliştirmek için tasarlanan sektörün en büyük yapay zeka PC portföyünü duyurdu.

HP, günümüzün liderleri, bilgi çalışanları ve yaratıcıları için, en zorlu iş akışlarını desteklemek üzere tasarlanmış yüksek performanslı bilgi işlem çözümleri sunan, Windows ve Windows 11 Pro’da Copilot özelliğine sahip yeni nesil AI HP Elite ve Pro PC’leri ve Z by HP mobil iş istasyonlarını tanıttı.

En yeni HP Elite ve Pro PC çözümleri, daha kişiselleştirilmiş performansla yapay zeka görevlerinin üstesinden gelmek için Intel Core Ultra 5 ve 7 işlemciler veya özel NPU’lara11 sahip yeni nesil AMD Ryzen PRO işlemciler tarafından desteklenen yapay zeka özellikleriyle donatıldı.

HP Smart Sense, bilgisayar kullanım davranışınızı otomatik olarak tahmin edip ayarlayarak en iyi performans ve güç dengesini sağlamak üzere tasarlandı.

hp yapay zeka

Ayrıca, Poly Studio ses ve Dinamik Ses Seviyelendirme, AI Gürültü Azaltma ve otomatik çerçeveleme, sorunsuz bir kullanıcı deneyimi için gelişmiş, doğal kamera içi etkileşim ve işbirliği sunuyor.

HP artık Intel ve AMD tabanlı yapay zeka bilgisayarlarından oluşan en geniş portföye sahip ve yenilikçilik ve performans konusundaki kararlılığını ortaya koyuyor.

Bugün piyasaya sürülen ürün yelpazesinde HP Elite 1000 Serisi G11 Dizüstü Bilgisayarlar, HP EliteBook 800 ve 805 Serisi G11 Dizüstü Bilgisayarlar, HP EliteBook 600 ve 605 Serisi G11 Dizüstü Bilgisayarlar, HP ProBook 400 ve 405 Serisi G11 Dizüstü Bilgisayarlar ve HP Elite Small Form Factor 805 G9 Masaüstü Bilgisayar yer alıyor.

hp yapay zeka

Z by HP, en zorlu iş akışlarını desteklemek için tasarlanmış yüksek performanslı bilgi işlem çözümleri sunuyor. En yeni nesil AI HP ZBook mobil iş istasyonları, mobil çalışmanın zorluklarının üstesinden gelirken, büyük ve karmaşık projeleri her yerden yürütmek için gerekli işbirliği araçlarını da koruyor.

Intel Core Ultra 5, 7 ve 9 işlemciler veya özel NPU’lara11 sahip yeni nesil AMD Ryzen PRO işlemciler10 11 dahil olmak üzere geniş bir CPU yelpazesi sunan ZBook, yapay zeka aracılığıyla yeni üretkenlik ve yaratıcılık seviyelerinin ortaya çıkmasına yardımcı oluyor. Z by HP’nin kapsamlı donanım ve yazılım çözümleri, yaratıcı profesyoneller için güvenilirlik, güvenlik ve mobilite sağlıyor.

  • HP ZBook Power G11
  • HP ZBook Fury G11
  • HP ZBook Studio G11
  • HP ZBook Firefly G11

Borusan Next :  Kullanılmış Otomobilde Güçler Birleşti