HP Beats’in Boşluğunu Bang & Olufsen’le Doldurdu

HP 3D Yazıcı Alanına Girmeye Hazırlanıyor

Beats Electronics’in Apple tarafından satın alınması sonrası önemli bir ortağını kaybeden HP, Beats’in boşluğunu Bang & Olufsen firmasıyla dolduracak.

Teknoloji dünyasının farklı alanlarına yatırım yapmaya devam eden Amerikalı teknoloji devi Apple, son olarak da gözünü geliştirdiği yüksek kaliteli müzik cihazlarıyla tanınan Beats Electronics’e dikmiş ve geçtiğimiz yıl tamamlanan 3 milyar dolarlık dev anlaşmayla firmayı bünyesine katmıştı. Beats Electronics‘le uzun süreli bir ortaklığı bulunan HP ise bu anlaşma sonrası önemli ortaklarından birini kaybetti ve yeni bir ortak için arayışa geçti.

HP Beats Audio Ürünleri Satmaya Devam Edecek

Apple anlaşmasının tamamlanmasının ardından Beats Electronics teknolojilerini kullanan cihazlarını satması için 2015 yılına kadar mühlet tanınan Amerikalı teknoloji devi Hewlett-Packard, bu sürenin sonuna gelinmeden önce yeni ortağını bulmuş gibi görünüyor. Bugün yayınladığı açıklamayla Danimarka menşeli Bang & Olufsen firmasıyla anlaştığını duyuran HP, firma tarafından geliştirilen ses teknolojilerine Spectre, Omen ve Envy serisi ürünlerde yer verileceğini duyurdu.

Bu da demek oluyor ki bundan sonra piyasaya sürülen HP bilgisayar veya tabletlerinde Bang & Olufsen tarafından geliştirilen hoparlör ve kulaklık girişlerine yer verilecek. Bang & Olufsen’in ses teknolojilerini kullanan ilk ürünlerin yaz aylarında kullanıcılarla buluşması bekleniyor.

Yeni Call of Duty Oyunu Black Ops 3 Olacak