Skype Web Tarayıcılarına Taşınıyor

skypeguncelleme

Popüler mesajlaşma servisi Skype’ı daha geniş bir kullanıcı kitlesine ulaştırmak adına önemli bir adım atan Microsoft, servisi web tarayıcılarına taşıyor.

Dünyanın en popüler online iletişim araçları arasında yer alan Skype, akıllı telefonlardan bilgisayarlara neredeyse tüm platformlardaki kullanıcılara hali hazırda ulaşmış olsa da, Microsoft ürününü daha da geniş bir kullanıcı kitlesine ulaştırmak için çalışmalarına ara vermiyor. Kullanıcıların Skype’ı herhangi bir uygulamaya ihtiyaç duymadan da kullanabilmelerini isteyen Microsoft, servisi web tarayıcılarına da taşımaya hazırlanıyor.

skypeguncelleme

Kullanıcıların Skype servisine Internet Explorer, Mozilla Firefox veya Google Chrome gibi internet tarayıcıları üzerinden ulaşmasını mümkün hale getirmek için ilk adımları atan Microsoft, Skype for Web‘in beta sürecini başlattı. Bu beta sürecine katılma şansı yakalayan şanslı kullanıcılar, mesajlaşma servisine şimdiden web tarayıcıları üzerinden ulaşabiliyorlar.

Şimdilik sadece davitiye aracılığıyla elde edilen bu özelliğin ne zaman tam olarak yayınlanacağı henüz açıklanmamış olsa da, kullanıcıların bu özellik için ne kadar istekli oldukları göz önüne alındığında davetiyelerin önümüzdeki günlerde oldukça hızlı yayılması bekleniyor.

ZTE Nubia Z9 Max ve Z9 Mini Tanıtıldı