Horizon Zero Dawn inceleme puanları göründü!

horizon zero dawn inceleme

Guerrilla Games tarafından geliştirilen ve PlayStation 4’e özel olarak satışa sunulan Horizon Zero Dawn inceleme puanları ortaya çıktı. İşte detaylar.

Guerrilla Games tarafından geliştirilen Horizon Zero Dawn ilk olarak E3 2015’te ortaya çıkmıştı. PlayStation 4’e özel olarak geliştirilen yapımın 2015’in son çeyreğinde satışa sunulması planlanmış ancak değim yerindeyse evdeki hesap çarşıya uymamıştı.

Bir dizi erteleme ve gecikmenin ardından oyun severlerle buluşan Horizon Zero Dawn için ilk inceleme puanları sonunda yayınlandı.

Oyunu önceden deneme fırsatı bulan dünyanın önde gelen oyun mecraları, Horizon Zero Dawn inceleme yazılarını geçtiğimiz gün yayınladı. Dilerseniz aşağıdan Horizon Zero Dawn inceleme puanlarına göz atabilirsiniz.

Destructoid – 7.5
Hercore Gamer – 4.5/5
Giant Bomb – 5/5
Polygon – 9.5
GameSpot – 9
PlayStation LifeStyle – 10
God is Geek – 9.5
IGN – 9.3
Forbes – 9

Oyunun aldığı puanlara bakarak bile ne derece üst seviyede bir yapım olduğunu anlamak sanırım pek de zor değil. Zira Horizon Zero Dawn ilk olarak E3 2015’te gösterildiğinde de oyundan beklentiler bir hayli fazlaydı.

Neyse ki Guerrilla Games, oyuncuların bu beklentisinin altında kalmadı ve pek çok mecradan 9 üzerinde puanlar alan bir yapımla karşımıza çıktı.

Tekrardan bilmeyenler için dip not olarak belirtelim. Horizon Zero Dawn sadece PlayStation 4’e özel bir yapım. Yani eğer bu oyunu gerçekten oynamak istiyorsanız, bir PlayStation 4 satın almanız gerekecek. Yada en iyi ihtimal oyunu alıp PS4 sahibi bir arkadaşınızın yanına da gidebilirsiniz.