Honor X50 özellikleri netleştiyor!

Honor 80 GT 2

Çinli teknoloji şirketi Honor tarafından geliştirilen ve bir süredir adından sızıntılar yoluyla bahsettiren X50 modelinden yeni bilgiler var.

Honor X50 özellikleri netleştiyor! Honor, Temmuz 2023’te çeşitli ürünlerini piyasaya sürecek. İlk olarak Honor X50 modeli Temmuz ayında satışa sunulacak, ardından Magic V2 ve Pad V8 Pro modelleri Ağustos ayında izleyecek. Yeni ürünler öncelikle Çin’in yerel pazarında piyasaya çıkacak.

Honor Magic V2 scaled

Honor’un X serisine ait bir telefon, katlanabilir bir telefon ve bir tablet üzerinde çalıştığı dedikoduları hızla yayılıyor. Bir Çinli duyumcu, üç modelin olası piyasaya çıkış tarihlerini belirtti. Honor modellerinin bazıları, yakında piyasaya çıkacaklarını belirten Çin sertifikasyon platformlarında görüldü. Bu modellerden biri ALI-AN00 model numarasına sahip X50.

Honor X50 özellikleri netleştiyor!

Honor’un bir sonraki tableti Honor Pad V8 Pro‘nun adının bu şekilde olacağı söyleniyor. Önceki modele göre daha güçlü bir yonga setiyle gelecek. Bilindiği üzere Honor Pad V8, geçen Nisan ayında duyuruldu. Duyumcu kaynağa göre, Ağustos ayında piyasaya sürülecek üçüncü model katlanabilir telefon Magic V2 olacak. Magic V2’nin Snapdragon 8+ Gen 2/ Gen 2 yonga setlerine sahip olacağı düşünülüyor.

Honor 80 GT

Honor X50 ile ilgili bazı önemli özellikler derlendi. Telefon, 6.78 inçlik bir AMOLED ekran ve 1.5K çözünürlük sunacak. Snapdragon 6 Gen 1 işlemci tarafından desteklenecek ve RAM/depolama konfigürasyonu 16GB/512GB olacak. 5700mAh pil telefonun enerjisini karşılayacak ve 35W hızlı şarjı destekleyecek.

Magic V2 modeli, kutudan Android 13 temelli MagicOS 7.1 ile birlikte çıkacak. Telefon, 108MP ana kamera ve 8MP ön kamera özelliğine sahip olacak.

Honor, bu söylentilerle ilgili henüz bir açıklama yapmadı ve modellerin piyasaya çıkış ve fiyatlandırma bilgileri konusunda bilgi eksikliği mevcut. Honor X50 özellikleri netleştiyor!

Google Pixel kullanıcıları uzun süredir bekledikleri özelliğe kavuştular