Honor X10 5G video kaydında canlı kanlı görüntülendi!

Honor X10 5G

Honor’un iki gün sonra lansmanını yapacağı Honor X10 5G bu sefer videoda canlı kanlı görüntülendi. Daha önce de fotoğrafları sızdırılmıştı.

Yakında çıkacak olan Honor X10 5G akıllı telefonun gerçek hayattaki görüntüleri bir önceki hafta ortaya çıkmıştı. Görüntüler mavi, turuncu ve siyah arka gövde tasarımını ortaya koymuştu. Weibo’da Honor X10 5G’nin beyaz ve mavi varyantlarının yeni bir videosu ortaya çıktı. Ayrıca, bir Çinli sızdırıcı, ön ve arka görünümünü ortaya çıkarmak için akıllı telefonun turuncu varyantının yeni bir canlı görüntüsünü paylaştı.

Bilindiği gibi Honor X10 5G, 90Hz yenileme hızı desteğine sahip 6.63 inç büyüklüğünde ve Full HD+ çözünürlükte IPS LCD ekrana sahip. 16 megapiksellik bir pop-up selfie kamerası var. Ayrıca cihazın sağ kenarında, güç tuşuna monte edilmiş bir parmak izi okuyucu mevcut.

Telefonun arka tarafında 40 megapiksel ana kamera bulunuyor. Bu ana sensör, düşük ışık koşullarında şaşırtıcı çekimler yapmayı mümkün kılan Sony IMX600y RYYB görüntü sensörü. Bunun yanında 8 megapiksel periskop kamera ve 2 megapiksel derinlik sensörüyle birlikte telefonda üçlü kamera kurulumu bulunuyor. Honor X10 5G gücünü yeni geliştirilen Kirin 820 yonga setinden alıyor. Bununla birlikte 3 farklı RAM ve 2 farklı depolama alanı seçeneği ile karşımıza çıkıyor.

İşte telefonun sızdırılan fiyatı!

Tahmin edebileceğiniz üzere telefonlar Android lisansı olmadan gelecek ve bunun yerine AppGallery erişimi sunacak. Fiyat konusunda da geniş bir yelpaze mevcut. İşte telefonun tanıtımına 2 gün kala sızan fiyat etiketleri:

  • 4 GB RAM + 128 GB depolama: 324 dolar
  • 6 GB RAM + 128 GB depolama: 367 dolar
  • 8 GB RAM + 128 GB depolama: 409 dolar
  • 8 GB RAM + 256 GB depolama: 451 dolar

Aşağıda turuncu modele ait sızdırılan bir görüntü de mevcut. Turuncu versiyonun diğer modellere göre daha ucuz göründüğünü söylemek zorundayız. İşte sızan o fotoğraf:

Honor X10 5G

RedMagic 5G parçalara ayrıldı! Bakın soğutma sistemi nasıl çalışıyor