Honor Pad V7 sonunda tanıtıldı! İşte özellikleri

honorpadv7

Honor akıllı telefon tarafından sonra tablet tarafına da ağırlık verme kararı aldı. Çinli üretici bu bağlamda yeni modeli Honor Pad V7’yi tanıttı. İşte konuya ilişkin tüm detaylar.

Honor Pad V7 sonunda tanıtıldı! İşte özellikleri. Bilindiği üzere Honor modellerinde kısa süre öncesine kadar Google servisleri yer almıyordu. Malum, Honor Huawei’nin alt markalarından biri olduğu için Huawei’ye uygulanan ambargolar Honor’a da uygulanmıştı. Sonradan Honor Çin’de oluşturulan bir konsorsiyuma satılınca bu ambargolardan da kurtulmuş oldu.

Hali hazırda satışa sunduğu cihazlarında Google servislerine de yer veren Honor bir süre önce yeni nesil akıllı telefonlarını satışa sunmaya başlamıştı. Şimdi ise sıra tabletlere geldi. Honor geçtiğimiz gün yeni nesil tabletini tanıttı.

honorpad

Honor Pad V7 sonunda tanıtıldı! İşte özellikleri

Honor’ın yeni nesil tabletinde MediaTek tarafında geliştirilmiş olan Kompanio 900T yonga seti bulunuyor. bu yonga setine 8GB RAM ve 128GB dahili depolama alanı eşlik ediyor. Honor, 8GB RAM ve 256GB’lık depolama alanını da opsiyon olarak kullanıcılarına sunuyor.

Tabletin arka yüzünde 13MP’lik ana kamera yer alıyor. Ön yüzde ise 8MP’lik selfie kamerası mevcut. 7250 mAh’lık ortalamanın üzerinde bir bataryadan güç alan tablet 22.5W’lık hızlı şarj desteğine de sahip.

FHD+ çözünürlüğünde 10.4 inçlik LCD ekranla gelen tablette Magic Pencil 2 desteği de bulunuyor. Kutudan çıktığında MagicUI 5.0 destekli Android 11 ile çalışacak olan tabletin başlangıç fiyatı ise 309 dolar olarak belirlenmiş.

Netflix, Bitcoin destanı hakkında bir belgesel çekiyor