Honor Note 9 için ilk görsel sızdırıldı!

honor

Huawei’nin yeni phablet modeli Honor Note 9 tasarımı su yüzüne çıktı. Telefona ait ilk fotoğraf sızdırıldı. İşte konu hakkındaki detaylar.

Çin’in önde gelen akıllı telefon üreticilerinden Huawei’nin ayrı bir önem verdiği Honor serisinin yeni üyesi su yüzüne çıktı. Honor Note 9 ismiyle satışa sunulması beklenen phablet modeline ilişkin ilk fotoğraf geçtiğimiz gün internete sızdırıldı.

Dilerseniz aşağıdaki fotoğrafta görünen Honor Note 9’un tasarımına geçmeden önce teknik özelliklerinden biraz bahsedelim.

Honor Note 9’un kullandığı yonga seti henüz netlik kazanmış olmasa da genel kanı, bu cihaza P10 ya da Mate 9’da kullanılan Kirin 960 yonga setinin güç vereceği yönünde. Zira şu an Huawei’nin elinde bulunan en güçlü yonga seti de Kirin 960.

Telefonun 5.7 inç büyüklüğünde QHD LCD bir ekranla gelmesi bekleniyor. Sistemini 6GB RAM ile desteklemesine kesin bakılan telefonun 12MP’lik 4K kapasiteli bir kamera kullanacağı tahmin edilmekte. Honor Note 9’un boyutuyla alakalı olarak bataryasının da en az 4000 mAh gücünde olması bekleniyor.

Bu senenin son çeyreğinde tanıtılması beklenen telefonun sızdırılan fotoğrafına aşağıdan göz atabilirsiniz.

honor note 9

Açıkçası Honor Note 9’un tasarımsal anlamda biraz iPhone 6 ve 6s’i andırdığını söylemek mümkün. Şöyle ki, telefonun anten çizgileri iPhone 6 serisini, kamera tasarımı ise 7 Plus’ı andırmakta. Tabi ki yine de karar sizlerin.