Honor MagicBook V 14 görücüye çıkıyor

MagicBook V 14

Honor, 26 Eylül’de MagicBook 16 Pro , Honor Wisdom Screen X2 ve diğerleri gibi birden fazla cihazı tanıtacağı Smart Life ürün lansman etkinliğine ev sahipliği yapacak. 

Bunlardan biri, 5MP çift kamera kurulumuna sahip bir Windows dizüstü bilgisayar olan Honor MagicBook V 14. Ve şimdi, bununla ilgili bazı detaylar sızdırıldı. IT Home’a göre bazı ‘kullanıcılar’, Honor MagicBook V 14 hakkında birkaç çizim ve başka ayrıntılar sağladı. Eskizler, dizüstü bilgisayarın son derece dar çerçeveli geniş bir ekranla donatılacağını ve dolayısıyla oldukça yüksek bir ekran elde edileceğini gösteriyor. 

Dizüstü bilgisayar ayrıca bir dokunmatik ekranla gelecek ve ‘R2 yuvarlatılmış köşeler’ gibi üst düzey özelliklere sahip olacak.

Honor MagicBook V 14 görücüye çıkıyor

Daha önce Honor, yaklaşmakta olan MagicBook V14 dizüstü bilgisayarın 5 megapiksel çift kamera kurulumuna sahip olacağını doğrulamıştı. Şirket bunu henüz doğrulamamış olsa da, geniş açılı bir kamera sensörünün normal bir kamera ile birlikte daha geniş bir görüş alanı sunmasını bekliyoruz .

Dizüstü bilgisayarın kutudan çıktığı haliyle Windows 11’e ilk önyükleme yapanlardan biri olduğu zaten onaylandı . Honor ve Microsoft, Shenzhen’deki Honor HQ’da bunu duyuran stratejik bir tören düzenlemişti. Bunun dışında Honor, yazılım ve donanım entegrasyonundaki gelişmiş yetenekleriyle Windows 11’in potansiyelini en üst düzeye çıkarma yeteneğine sahip olduğunu söylemişti.

Honor MagicBook V 14 hakkında şu anda yukarıda belirtilenler dışında pek fazla bilgi yok, ancak gelecek 26 Eylül etkinliği ile özellikleri, görünümü, fiyatlandırması ve bulunabilirliği hakkında daha fazla ayrıntı almamız gerekiyor.

Galaxy S21 FE üretimi aksamış durumda