Honor Magic 7 serisinin ilk görüntüleri ortaya çıktı

honor 7

Honor Magic 7 serisi akıllı telefonları 30 Ekim’de tanıtılacak. Tanıtım tarihi geçtiğimiz hafta doğrulanmış olsa da, Honor yeni serinin tasarım detayları ve renk seçenekleri hakkında ipuçları vermeye başladı.

Honor, tanıtım videolarında Honor Magic 7 serisinin ilk renk seçeneği olan Moon Shadow Gray’i tanıttı. Bu renk, gece gökyüzünde seyahat eden bir uzay aracı temalı, Georges Méliès’in ünlü bilimkurgu filmi **”A Trip to the Moon”**dan esinleniyor. Cihazın akıcı dokuya sahip arka paneli, şıklığı artırırken ince kırmızı bir çizgiyle süslenmiş güç düğmesi tasarıma çarpıcı bir dokunuş katıyor.

Kamera modülünde, fiziksel değişken diyaframlı bir lensi vurgulayan bıçak benzeri bir yapı yer alıyor. Kamera adası simetrik bir yerleşime sahip ve cihazın arka panelinde merkezlenmiş şekilde dört kamera içeriyor. Honor, tasarımın önceki modellerden farklı olarak, “100X” logosunu kullanmadığını belirtiyor.

Honor Magic 7 serisi

Honor CEO’su Zhao Ming, Magic 7 serisinin tasarımının güçlü bir ilk izlenim bırakmayı amaçladığını ifade etti. Cihazın ayrıca Morning Glow Gold isimli, sabahın ilk ışıklarından esinlenen ve kullanıcılara enerji getirmeyi hedefleyen bir renk seçeneği de sunulacak.

Performans ve Teknolojik Yenilikler

Honor Magic 7 serisi, Snapdragon 8 Elite işlemciyi kullanan ilk Honor serisi olarak öne çıkıyor. Ayrıca, MagicOS 9.0 ile donatılacak olan cihaz, insan-bilgisayar etkileşimini geliştiren akıllı hizmetler ve tek cümlelik komut iletimi gibi pratik özellikler sunacak. MagicOS 9.0, cihazın verimliliğini artırmak için optimize edilmiş.

Serinin standart modeli, ultrasonik ekran içi parmak izi tarayıcı desteği sunarak güvenlik ve kullanım kolaylığı sağlıyor. Seride standart ve Pro olmak üzere iki model yer alacak. Her iki model de akıllı telefon tasarımı ve işlevselliğinin sınırlarını zorlamayı hedefliyor. Honor Magic 7, tasarım estetiği ve güçlü donanımı bir araya getirerek kullanıcılar için benzersiz bir deneyim sunmaya hazırlanıyor.

Piyasaya sürülmemiş OnePlus 13, eSpor etkinliğinde ortaya çıktı