HONOR MAGIC 6 SERİSİNDEN 3 DAKİKADA REKOR SATIŞ

Magic 6

HONOR, Magic serisinin en yeni modelleri Magic 6 ve Pro’yu Çin’de satışa sundu. Satışa çıktığı anda inanılmaz bir ilgi ile karşılanan Magic 6 serisi rekor satış rakamlarına imza attı.

HONOR’un 11 Ocak tarihinde ön siparişe açtığı HONOR Magic 6 ve Pro modelleri  satışa sunuldu. Ön sipariş döneminde de yoğun ilgi gören Magic6 serisi, ilk satışta inanılmaz bir talep gördü.

Magic 6 serisinin satışının başlamasının ardından 2 dakika 35 saniye içerisinde toplamda 104 milyon doları aşan satış gerçekleştirildi. Bu benzeri görülmemiş performans, ilk kez Mart 2023’te piyasaya sürülen selefi HONOR Magic 5 serisinin tüm kanallarda gerçekleştirdiği bir günkü satışlarını önemli ölçüde aştı.

Magic 6

HONOR’un amiral gemilerinden biri olan Honor  6 serisi, Çin lansmanından sonra İspanya’da düzenlenen dünyanın en büyük teknoloji fuarı MWC’de tüm dünyadaki teknoloji tutkunları ile buluşacak. Global lansman ile birlikte Çin dışındaki raflarda da yerini alacak olan Honor 6 serisinin bu yıl içerisinde Türkiye pazarında da tüketicilerle buluşturulması planlanıyor. Bakalım Infinix, vivo, realme ve redmi gibi Çinli rakipler buna nasıl cevap verecekler?

Gelişmiş EV Şarj Cihazları İçin ABD’deki İlk Fabrikasını Açtı