HONOR, Google ile arama yapma özelliği sunan Circle’ı tanıttı

honor 2

HONOR,  Magic V3 ve 200 Serisi akıllı telefonlarında Google ile işbirliği yaparak yeni bir özellik olan “Arama Yapmak İçin Daire Çiz” özelliğini kullanıma sundu.

Honor Circle özelliği ile, ekranda gördüğünüz herhangi bir içeriği hızlıca daire içine alarak Google üzerinden anında arama yapabiliyorsunuz. Bu, özellikle çeviriler, bilgi edinme ve ödev yardımı gibi günlük ihtiyaçlar için büyük kolaylık sağlıyor.

Firma  bu özelliği cihaz içi ve bulut tabanlı yapay zeka (AI) ile destekleyerek, kullanıcıların veri güvenliğine de önem veriyor. Dört Katmanlı AI Mimarisi ile verilerin korunmasını sağlarken, sezgisel ve hızlı arama yetenekleri sunuyor.

HONOR

Amiral gemisi katlanabilir telefon olan HONOR Magic V3, ayrıca AI Eraser, Yüz Yüze Çeviri ve HONOR Notlar gibi yapay zeka destekli araçlar sunarak kullanıcıların günlük yaşamını kolaylaştırıyor. AI Defocus Eye Protection ve AI Deepfake Detection gibi sağlığa ve güvenliğe yönelik teknolojilerle donatılan bu cihazlar, kullanıcı dostu tasarımıyla dikkat çekiyor.

MagicOS 8.0.1 ile gelen Magic Portal ve Magic Capsule gibi özellikler de, cihazla etkileşimi daha doğal ve akıcı hale getiriyor.  Magic V3 1.999 Euro fiyatla satışa sunuldu ve hem Magic V3 hem de 200 Serisi artık dünya çapında kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

Lenovo, bütçe dostu Xiaoxin K6 klavyesini tanıttı