Honor 10 ön inceleme videosu

Honor 10 ön inceleme

Honor’un yeni telefonu Honor 10 modeline yakından baktık. Honor 10 ön inceleme videomuzda, telefonun özelliklerine ve Android tutkunlarına neler sunduğundan bahsediyoruz.

Firma, Honor 10 için “Uygun fiyatlı amiral gemisi telefon” tanımlamasını yapıyor. Baktığımızda gerek tasarımı gerekse de teknik özellikleriyle cihazın “amiral gemisi” unvanını hak ettiğini söyleyebiliriz.

Henüz Türkiye fiyatı belli olmadığı için “uygun fiyat” faktörünü şimdilik es geçmemiz gerekiyor. Ürünün 15 Mayıs’tan itibaren yurt dışında satışa sunulduğunu da belirtelim.

Honor 10, 5.84 inch değerde, 2.5D camla kaplı, FullView FHD+ ekrana sahip. 18:9 oranında görüntü sunan cihaz, %86’lık ekran çerçeve oranına sahip.

Ayrıca telefonun arka yüzeyinde 15 katmanlı 3D cam yer alıyor ki böylece ışık seviyesine göre telefonun rengi değişiyor. Bu da ortaya eşsiz premium bir görünüm çıkarıyor.

Honor 10 ön inceleme

Telefonun dikkat çekici özellikleri arasında tabii ki kamera detayları da yer alıyor. Honor 10’un ön tarafında geniş açılı selfie’lere de izin veren 24MP değerde kamera var. Arka tarafta da 16+24MP olmak üzere dual kamera sistemi konumlandırılıyor. Bu sistem, farklı ışık koşullarında, oldukça hızlı ve net sonuçlar verebiliyor.

General Mobile GM 8 GO inceleme

Öyle ki ürünün iPhone X ile yarışabilir hatta onu geride bırakabilir kapasitede olduğu belirtiliyor. Tabii kamera tarafında yapay zeka desteği aynen devam ediyor ve böylece çektiğiniz fotoğraflardaki objelerin ne oldukları telefonda kaydediliyor.

Android 8.1 Oreo işletim sistemi bulunan telefonda Hisilicon Kirin 970 yonga seti ve çıkarılamaz 3.400 mAh pil yer alıyor.

İyi seyirler.

Honor 10 ön inceleme videosu