Hitman: Sniper iTunes’da

faeaff6bf6dbfd0478dea8a9a40e2182

Yeni mobil Hitman oyunu Hitman: Sniper Kanada’da iTunes’daki yerini aldı. 

Hitman serisi oyunları oyuncuların her platformda oldukça sevdikleri oyunlar arasında yer alıyor. Mobil platformda oynayabileceğiniz Hitman: Sniper oyunu ise Kanada’da iTunes’daki yerini aldı bile. Oyunun kısa bir süre içerisinde diğer ülkelerde de iTunes’daki yerini alması bekleniyor.

 

 

Hitman: Sniper oyunu Kanada iTunes’da ücretsiz olarak mobil oyuncuların beğenisine sunulmuş durumda. Mobil platformda Hitman oyunu oynamak nasıl olur diye merak ediyorsanız diğer mobil Hitman oyunlarından olan Hitman: Go’ya göz atabilirsiniz. Ancak Hitman: Go pek hareketli olmayan bir strateji oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Hitman: Sniper ücretsiz olarak indiriliyor ancak oyun içerisinde para harcayabileceğiniz birçok detay bulunuyor. Bunun yanı sıra oyunda 150’den fazla görev yer alıyor. Bu görevleri geçtikçe bonus ödüller kazanıyorsunuz. Square Enix Montreal’im geliştirdiği Hitman: Sniper oyununun ücretsiz olarak oyunculara sunulmasının nedeni ise daha çok kişiye ulaşması.

Hitman:Sniper’ın Kanada dışındaki ülkelerde tam olarak ne zaman yayınlanacağı bilinmiyor ancak kısa bir süre sonra oyunun diğer bölgeler içinde yayınlanması bekleniyor.

OnePlus One için Yeni Video