Hepsiyurtdışından hizmeti jet hızına ulaşmak istiyor

Online ticaret araştırmasında

Hepsiburada platformu tarafından geliştirilen “hepsiyurtdışından hizmeti” sadece 1 haftada teslimat süresini yakalamak istiyor. Peki bu mümkün mü?

Her geçen gün bir adım daha öne geçen hepsiburada gibi e-ticaret siteleri, hepsiyurtdışından hizmeti sunmaya da gayret ediyor. Yurtdışından kargo ile birşeyler almak veya göndermek isterseniz, süreç tahmin edilenden daha fazla uzun sürebiliyor. Kargo şirketleri genellikle minimum 2 haftada siparişleri iletebiliyor. Bu kadar beklemek istemeyen şirketler, süreci daha da hızlandırmak istiyor.

We World Express ile işbirliğine giden Hepsiburada, teslimat süresini mümkün olduğunca kısaltma peşinde. Türk Hava Yolları’nın ZTO Express ve PAL Air ile birlikte ortak bir girişimin ürünü olan “We World Express” sayesinde teslimat sürelerinde gözle görülür bir iyileşme yaşatılmak isteniyor.

Hepsiyurtdışından istediği başarıyı yakalayabilecek mi?

Platformunda yer alan 40’a yakın kategoride, 30 milyondan fazla ürüne yer veren Hepsiburada, başarıya ulaşmak için büyük çaba harcıyor. Ancak eleştirilerin hedefinde olmaktan da kurtulamıyor. Genellikle web sitesinin geç yüklenmesi ve teslimatların zamanında ulaşmaması en önemli sorunlar arasında.

Hepsiyurtdışından hizmeti

Tüm bunları bir kenara bırakıp Hepsiburada Operasyon Grup Başkanı Taner Timirci’ye kulak vermek gerekirse, platformlarında aylık 200 milyon kullanıcı olduğu söyleniyor. Bu gerçekten de çok büyük bir rakam ve böylesine devasa bir rakamı yönetmek hiç kolay değil. Özellikle de büyük indirimlerin olduğu günlerde Hepsiburada platformu biraz zorlanıyordu.

Tüm bu hedefler gerçekleşir ve sadece 1 hafta içerisinde yurtdışından ürün teslimatı yapılabilirse, talep ciddi oranda artacaktır. Sizce Hepsiburada platformu bunu başarabilir mi? Tahminlerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.