Game of Thrones heyecanı Hepsiburada’da

Game Of Thrones 6

Diziden esinlenerek tasarlanan masa oyunu, karakter figürleri, haritalar, hanedan armalı anahtarlıklar, tişörtler, bardak altlıkları, kupalar başta olmak üzere 800 ayrı Game of Thrones temalı ürün Hepsiburada platformunda dizi hayranlarını bekliyor.

Türkçe adı “Taht Oyunları” olan Game of Thrones dizisi dünya genelinde seviliyor ve hayranları tarafından merakla takip ediliyor. Dizinin yedinci sezonu 16 Temmuz 2017’dan itibaren tüm dünyayla eş zamanlı olarak Türkiye’de de yayımlanacak.

Game Of Thrones 2

Game Of Thrones

Lider e-ticaret platformu Hepsiburada, sevilen diziden esinlenerek tasarlanan 800 çeşit ürünü dizinin hayranlarına ulaştırıyor. George R. R. Martin’in aynı adlı kitap serisinin yanı sıra dizi temalı kutu oyununun, orduları karşı karşıya getiren demir tahtın replikasının, devleri ve ak gezenleri dize getiren kahraman John Snow’un da aralarında olduğu Game of Thrones temalı birçok ürün dizi hayranlarının beğenisine sunuluyor.

Game Of Thrones 4 Game Of Thrones 3

Her hanedanın armasının basılı olduğu tişörtler, kupalar, bardak altlıkları ve anahtarlıkların yanı sıra büyük duvarın ardından gelen ak gezenlerin; ailesinin intikamını almak için mücadele eden Arya Stark’ın, ejderhaların annesi Daenerys Targaryen’in, kral katili Jamie Lannister’ın ve cüce Tyrion’un figürleri en çok tercih edilen ürünler arasında yer alıyor. Ayrıca; Game of Thrones özel kılıcı şeklinde tasarlanan mektup açacağı;özel baskılı mutfak önlüğü ve fırın eldiveni, özel tasarım kalkan, baskılı kravat ve papyon gibi ürünler de dizi temalı ilginç ürünler arasında yer alıyor.

Game Of Thrones 5

Game of Thrones konseptli ve lisanslı ürünler; Hepsiburada platformundan “hızlı kargo, aynı gün teslimat, 150 lira ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo” seçenekleriyle satın alınabiliyor.

Toyota yapay zeka araştırmalarına yöneliyor