Hem Çok Hızlı, Hem Çok Şık

Archer C8

TP-LINK’in kablosuz bağlantı hızını üç kat artıran 802.11ac destekli yeni yönlendiricisi Archer C8, yüksek teknolojik özelliklerinin yanı sıra değişik ve çok modern tasarımı ile de dikkat çeken bir ürün.

TP-LINK, yeni kablosuz ağ standardı olan 802.11ac destekli ürün çeşidini sürekli artırıyor. Şu anda piyasada AC destekli en fazla modele sahip olan şirket, yeni ve çok şık bir yönlendirici (router) modelini satışa sunuyor. TP-LINK Archer C8 model yönlendirici, çift kanallı, AC destekli ve toplamda 1.75Gbps gibi çok yüksek kablosuz bağlantı hızına ulaşabilen bir ürün.

Ev ya da ofisteki birçok cihazın kablosuz ağa bağlanmasını sağlayan ve ultra yüksek hız sunan Archer C8, farklı, modern ve şık tasarımı ile de dikkat çekiyor. Modern evlerin salonlarında adeta bir aksesuar olarak yer bulabilecek olan Archer C8, beyaz kasası ile her renk ortama uyum sağlayabiliyor.

Çift kanal desteği sunan ürün 5GHz kanalında 1.3Gbps, 2.4GHz kanalında ise 450Mbps kablosuz hızlara ulaşabiliyor. Yüksek hız gerektiren uygulamalar 5GHz kanalında rahat ve hızlı bir şekilde yapılabiliyor; e-posta, internette sörf gibi uygulamalar için ise 2.4GHz kanalı kullanılıyor.

RE200 (US) 1.0 网站导图

TP-LINK Archer C8, güçlü teknik özelliklere sahip. Çift çekirdekli 800MHz hızında bir işlemci, yönlendiricinin ‘can damarı’nı oluşturuyor. Hem WiFi, hem Ethernet, hem de USB bağlantı desteği sunan cihaz, ev ya da ofisteki tüm donanımları yüksek hızlarla kablosuz ağa dahil edebiliyor.

Yüksek sinyal gücüne sahip üç adet anteni ile WiFi kapsama alanını genişleten Archer C8, kesintisiz ve güvenli bir kablosuz ağ bağlantısı sağlıyor. Etkin Beamforming (hüzmeleme) teknolojisi sayesinde ağa bağlı cihazların yerini saptayarak kablosuz sinyal gücünü o yönlere doğru yükseltebilen ürün, böylece hedefe yönelik ve yüksek performanslı bir kablosuz bağlantı oluşturuyor.

Biri USB 3.0 olmak üzere iki adet USB girişi olan cihazda bu girişler rahat ulaşılabilecek şekilde konumlandırılmış. Yazıcı, taşınabilir disk gibi cihazlar yönlendiriciye kolayca bağlanabiliyor ve gerektiğinde USB 3.0’ın yüksek veri aktarım hızlarından yararlanılabiliyor. Cihazda ayrıca ultra hızlı Gigabit kablolu bağlantı girişleri de bulunuyor. Kablolu bağlantıda da yüksek hız sunan ürün 1000Mbps’ye varan iş/zaman oranı verimliliğinde WAN/LAN bağlantısı sağlıyor.  

İster yatay ister dik olarak kullanılabilen ürün, arkasındaki sayısız havalandırma deliği sayesinde kesintisiz yüksek hız performansı sunuyor. TP-LINK Archer C8 Türkiye’de 258 USD+KDV fiyatla satışa sunuluyor.

Yüksek Hızda Kablosuz Aktarım: ASUS DSL-AC68U